Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie. Atenție la punctul 7! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie. Atenție la punctul 7!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie. Atenție la punctul 7!
Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței
Credit foto: Depositphotos.com

Sezonul Balanței a început, iar semnul diplomatic de aer restabilește echilibrul în viețile noastre. Începând cu 22 septembrie, te poți aștepta să beneficiezi de noi oportunități în relații, în timp ce regina justiției aduce vibrații proaspete de toamnă. Iată ce să faci ș ice să nu faci în sezonul Balanței.

1. Rămâi neutru

Balanța este totul despre echilibru si corectitudine. Fie în dezacorduri, fie în dezbateri jucăușe, energia Balanței ne determină să ne asumăm rolul de mediator atunci când vine vorba de relațiile noastre. Fii atent la prejudecățile pe care le poți avea și ia în considerare ambele părți în fiecare situație.

7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața

2. NU încerca să mulțumești pe toată lumea

Balanța tinde să-i atragă lângă ea pe ceilalți, adesea în detrimentul propriei fericiri. Este important acum mai mult decât oricând să spui ce ai pe suflet și să prioritizezi acțiunile– chiar dacă asta înseamnă să zdruncini puțin barca.

3. Fă-ți timp pentru dragoste

Poți iniția ieșiri romantic și nopți fierbiți. Venus cea amoroasă, planeta iubirii, este vedeta show-ului în acest sezon. Planeta conducătoare a Balanței presară un pic din farmecul ei afectuos în viețile noastre și ne permite să ne răsfățăm cu pasiune.

4. NU juca la două capete

Mercur poate aduce ceva gălăgie în zona relațiilor de prietenie. Pot apărea și conflicte și dramatizări, dar încearcă să nu joci la două capete. Nu poți asculta informatiile de la o parte ca să bârfești în cealaltă.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/09/2023