Shop
Ultimele 100 de articole

Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul

31 mai 2018, , Vizualizări:
copacul sufletului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - green-1072828_1920

Zodiacul Celtic este bazat pe ciclul Lunii, iar anul este impartit in 13 luni, fiecare luna fiind asociata cu un copac.

 

Cei 13 copaci au proprietati magice.

 

Afla care este copacul sufletului tau si citeste semnificatia.

 

 

Semnificatii (in ordine alfabetica)

 

Alun – Extraordinari

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt deosebite, iesite din comun. Sunt foarte incapatanate, dar tototdata intelegatoare. Stiu cum sa se impuna, cum sa faca o impresie placuta. Sunt firi populare, oneste, cinstite, perfectioniste. Au un simt al dreptatii dezvoltat.

 

 

Artar – Independenta

Sunt persoane cu o imaginatie bogata, originale, dar timide si rezvervate. Au foarte multa ambitie, incredere de sine si pofta pentru experiente noi. Cateodata devin complexate si isi pierd increderea. Au o memorie buna, invata usor. Viata amoroasa este destul de complicata. Le place sa impresioneze.

 

 

Brad – Mister

Sunt persoane cu bun gust, care gestioneaza foarte bine situatiile de stres. Sunt firi incapatanate, dar grijulii cu cei pe care ii iubesc. Le place tot ce este frumos, dar sunt modeste. Nu sunt deloc egoiste, au multi prieteni, sunt persoane de incredere, dar le vine greu sa aiba incredere in altii.

 

 

Carpen – Bun gust

Sunt persoane frumoase, care au grija de aspectul lor. Au bun gust, nu sunt egoiste si isi fac viata cat mai confortabila posibil. Duc o viata disciplinata, sunt parteneri si parinti minunati, dragastosi, afectuosi. Sunt persoane deschise si foarte constiincioase.

 

 

Castan  – Sinceritate

Au o statura impresionanta si un simt al dreptatii foarte bine dezvoltat. Sunt amuzante, diplomate, foarte sensibile la nevoile celorlalti. Sunt persoane muncitoare si cateodata se comporta cu o nota de superioritate. Sunt familiste convinse si foarte loiale in dragoste.

 

 

Cedru – Incredere

Sunt persoane cu o putere iesita din comun, se adapteaza usor, le plac cadourile-surpriza. Nu sunt timide, le place sa impresioneze, au multe talente si sunt foarte optimiste. Iau decizii rapid. In dragoste, asteapta marea iubire.

 

 

Chiparos – Credinta

Sunt persoane puternice, musculoase, care se adapteaza foarte usor la mediul in care traiesc. Sunt persoane optimiste, iau viata asa cum este, sunt firi independente, dar urasc singuratatea. Sunt oameni pasionali in dragoste, loiali. Din cand in cand isi pierd cumpatul.

 

 

Fag – Creativitate

Persoane cu bun gust, materialiste, foarte organizate si dornice de o cariera de succes. Au abilitati de lider, sunt excelenti companioni, le place sa fie in forma.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu