Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul - Pagina 2 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul

copacul sufletului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - green-1072828_1920

Cedru – Incredere

Sunt persoane cu o putere iesita din comun, se adapteaza usor, le plac cadourile-surpriza. Nu sunt timide, le place sa impresioneze, au multe talente si sunt foarte optimiste. Iau decizii rapid. In dragoste, asteapta marea iubire.

Chiparos – Credinta

Sunt persoane puternice, musculoase, care se adapteaza foarte usor la mediul in care traiesc. Sunt persoane optimiste, iau viata asa cum este, sunt firi independente, dar urasc singuratatea. Sunt oameni pasionali in dragoste, loiali. Din cand in cand isi pierd cumpatul.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Fag – Creativitate

Persoane cu bun gust, materialiste, foarte organizate si dornice de o cariera de succes. Au abilitati de lider, sunt excelenti companioni, le place sa fie in forma.

Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2022!

Frasin – Ambitie

Persoane vivace, atragatoare, impulsive, pretentioase, ambitioase, inteligente, talentate. Le place sa se joace cu soarta. Pot fi foarte egoiste, dar si iubarete. De multe ori banii conduc inima. Au nevoie de dragoste si de suport emotional.

In dragoste sunt prudenti, dar si impulsivi si forte pretentiosi. Se recupereaza dupa fiecare esec si isi folosesc mai mult mintea decat inima. Au nevoie de suport emotional pentru a fi siguri pe ei in dragoste.

Lamai – Indoiala

Sunt persoane inteligente, muncitoare, accepta viata asa cum este. Orice provocare apare incearca sa o depaseasca cu demnitate. Nu ii place sa se streseze sau sa se lupte. Sunt gata oricand sa se sacrifice pentru prietenii si familia lor. Sunt lideri innascuti. Desi pot deveni foarte geloase, sunt persoane loiale.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 14/09/2022