Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul - Pagina 3 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care este copacul sufletului tau. Data nasterii iti spune adevarul

copacul sufletului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - green-1072828_1920

Mar – Dragoste

O persoana tacuta, timida, dar incantatoare si cu o atitudine placuta. Are un zambet cuceritor, este o persoana sensibila si loiala in dragoste. Vrea sa iubeasca si sa fie iubit. Este generos, talentat, iubeste copiii. Are nevoie de un partener afectuos.

Marul este copacul perfectiunii, legatura dintre om si natura. Marul este unul dintrei cei 7 copaci sacri ai celtilor. Calendarul celtic nu are decat doi copaci care fac fructe (marul si smochinul).

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt filosofi, nu se ingrijoreaza, sunt excelenti mediatori. Sunt inteligenti, au darul comunicarii si nenumarate alte talente.

Maslin – Intelepciune

Sunt persoane care iubesc soarele, sunt bune si generoase, echilibrate si de incredere. Nu le plac violenta si agresivitatea, sunt firi tolerante, vesele, cu un dezvoltat simt al dreptatii. Sunt sensibile, empatice, nu simt gelozie, iubesc sa citeasca si sa petreaca timpul in compania unor oameni sofisticati.

Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2022!

Mesteacan – Inspiratie

Persoane atractive, vivace, elegante, prietenoase, modeste. Nu sunt pretentioase de fel si nu le plac excesele de niciun fel. Sunt pasionale si au o imaginatie bogata.

Nuc – Pasiune

Sunt firi pline de contraste, deseori egoiste si agresive, alteori nobile si spontane. Sunt firi ambitioase, flexibile, dar pot fi un partener de cuplu dificil. Foarte pasional, dar gelos. Nu le place sa faca compromisuri.

Pin – Mediere

Sunt persoane agreabile, care iubesc pacea si armonia. Ii ajuta pe ceilalti sa-si rezolve conflictele, sunt firi impaciuitoare, cu o imaginatie bogata. Iubesc cu pasiune, insa pleaca imediat ce sunt mintiti, fara sa se mai uite inapoi. Sunt firi emotionale si au nevoie de suport pentru a avea incredere de sine.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 14/09/2022