Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022
Mercur retrograd de toamnă

În 9 septembrie 2022, Mercur va intra în cel de-al treilea retrograd al anului (din cele 4). Te poți aștepta începând cu această data la neînțelegeri, erori de comunicare, tensiuni în relații etc. Pentru a contracara toate aceste posibile reacții negative, iată un ghid de supraviețuire pentru Mercur retrograd de toamnă.

Ce sa faci și ce să nu faci când e Mercur retrograd de toamnă!

Ia în considerare ambele părți ale monedei

Mercur coordoneaza comunicarea, ideile, iar în perioada pe care o va petrece în Balanță te va convinge să fii atent la toate versiunile unei povești. Așa cum o monedă are două fețe, așa și o situție poate avea mai multe valențe. De aceea trebuie să cântărești bine fiecare perspectivă.

NU judeca

Mercur retrograd în Fecioară, la finalul sezonului Fecioarei, crește tendința de a fi critic. Ai grijă să nu exagerezi, căci, fiind retrograd, Mercur poate perturba realitatea concretă și poți interpreta greșit ce se petrece.

Verifica-ti relatiile

Cu Mercur retrograd este un moment prielnic să-ți revizuiești relațiile. Ce emoții ți-ai suprimat? Ce sentimente ți-ai ascuns? Pe măsură ce Mercur trece prin zodia echilibrului – Balanță – vezi ce funcționează și ce nu în relația ta și ia măsurile necesare.

Te mai poate interesa: Cand este urmatorul Mercur retrograd 2022? Calendarul complet pana la finalul anului

NU fi obsedat de detalii

Cu Mercur retrograd ai tendița de a lua totul la analizat. Dar este foarte important să nu îți umpli mintea cu detalii mărunte, nesemnificative, și să scapi din vedere chiar elemnetul principal.

Fii practic

Mercur retrograd în zodia Fecioarei  aduce mai multă acțiune, mai ales când vine vorba despre ordine, organizare, planuri. Verifica-ți fiecare angajament, fiecare întâlnire, pentru a te asigura că nu încurci borcanele.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/09/2022