Shop
Ultimele 100 de articole

Test de personalitate: Alege un copac din imagine si afla ce spune asta despre tine

15 iulie 2017, , Vizualizări: 30,664
Personality-Test

Alege unul dintre cei 9 copaci din fotografie. Nu sta prea mult pe ganduri. Citeste mai jos ce spune despre tine alegerea facuta.

 

Personality-Test

 

Copacul 1

Esti generos si de onoare. Vrei intotdeauna sa te dezvolti personal, esti ambitios si ai standarde foarte inalte. Unii oameni pot spune despre tine ca esti inchis si ca nu comunici, insa, in realitate, tu esti doar foarte ocupat. Iti gasesti tot timpul ceva de facut pentru ca lumea in care traiesti sa fie mai buna. Iubesti oamenii, chiar daca te ranesc. Insa foarte putini apreciaza ceea ce faci tu, la adevarata ta valoare.

 

 

Copacul 2

Esti o persoana simpatica si onesta. Responsabilitatea ta este sa ai grija de ceilalti. Oamenii au incredere in tine, esti inteligent si gasesti rapid solutii. In plus, ai tot timpul o poveste interesanta de spus.

 

 

Copacul 3

Esti o persoana inteligenta si ganditoare. Gandurile si ideile tale sunt foarte importante si ai tot timpul o idee de analizat. De aceea esti si introvertit si iti petreci timpul doar langa oameni ca si tine, care vor sa despice firul in patru ca sa invete.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu