Test de personalitate: Alege un copac din imagine si afla ce spune asta despre tine - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Test de personalitate: Alege un copac din imagine si afla ce spune asta despre tine

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Test de personalitate: Alege un copac din imagine si afla ce spune asta despre tine
Alege un copac - sfatulparintilor.ro - Personality-Test

Alege un copac dintre cei 9 din fotografie. Nu sta prea mult pe ganduri. Citeste mai jos ce spune despre tine alegerea facuta.

Copacul 1

Esti generos si de onoare. Vrei intotdeauna sa te dezvolti personal, esti ambitios si ai standarde foarte inalte. Unii oameni pot spune despre tine ca esti inchis si ca nu comunici, insa, in realitate, tu esti doar foarte ocupat. Iti gasesti tot timpul ceva de facut pentru ca lumea in care traiesti sa fie mai buna. Iubesti oamenii, chiar daca te ranesc. Insa foarte putini apreciaza ceea ce faci tu, la adevarata ta valoare.

Copacul 2

Esti o persoana simpatica si onesta. Responsabilitatea ta este sa ai grija de ceilalti. Oamenii au incredere in tine, esti inteligent si gasesti rapid solutii. In plus, ai tot timpul o poveste interesanta de spus.

Incearca si Alege un simbol si afla ce-i lipseste sufletului tau!

Copacul 3

Esti o persoana inteligenta si ganditoare. Gandurile si ideile tale sunt foarte importante si ai tot timpul o idee de analizat. De aceea esti si introvertit si iti petreci timpul doar langa oameni ca si tine, care vor sa despice firul in patru ca sa invete.

Copacul 4

Esti perceput ca o persoana careia ii place sa filosofeze. Esti intuitiv si deseori lumea nu te intelege, iar asta te supara. Ai nevoie de spatiu personal pentru a putea pune in practica ideile creative. Esti o persoana sensibila care vede foarte clar partile luminoase sau intunecate ale vietii.

Copacul 5

Esti o persoana independenta si sigura pe ea insasi. Motto-ul tau in viata este „Fac cum vreau eu!”. Ai incredere in fortele proprii si asta iti da putere pentru tine si pentru cei dragi tie. Stii exact ce vrei si nu te temi sa-ti urmezi visele. Singurul lucru pe care il ceri de la ceilalti este onestitatea. Esti suficient de puternic ca sa accepti adevarul, indiferent cat ar fi de dur.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/04/2024