Test de personalitate: Alege un copac din imagine si afla ce spune asta despre tine - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Test de personalitate: Alege un copac din imagine si afla ce spune asta despre tine

Alege un copac - sfatulparintilor.ro - Personality-Test

Copacul 6

Esti sensibil si generos, ai multi prieteni pe care ii ajuti cu dragoste. Caldura ta iti ofera o aura speciala, care ii face pe oamenii din jurul tau sa se simta in siguranta atunci cand sunt langa tine. In fiecare zi te gandesti ce poti face pentru a deveni mai bun. Ai nevoie de multa dragoste si ii iubesti chiar si pe cei care nu-ti ofera dragostea de care ai tu nevoie.

Teste de personalitate: Eşti om de acţiune sau „visător”­?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Copacul 7

Esti o persoana buna, intelegatoare si foarte vesela. Esti un bun ascultator si nu-i judeci pe cei care ajung la tine ca sa se destainuie. Crezi ca fiecare om are propria sa calatorie in viata si propriile lectii pe care sa le invete. Esti rezistent la stres si rar iti faci griji. Esti foarte relaxat si rareori iti ratacesti drumul.

Copacul 8

Esti incantator si plin de energie, o persoana amuzanta care stie cum sa-i faca pe oameni sa rada. Esti spontan si entuziast si creezi armonie in jurul tau. Nu spui niciodata nu unei aventuri si ajungi sa-i sochezi pe unii oameni din anturajul tau. Cand iti propui ceva, nu ai liniste pana cand nu reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput.

Copacul 9

Esti optimist si norocos, crezi ca viata este un dar si faci tot posibilul ca darul sa fie cat mai frumos. Esti foarte mandru de reusitele tale. Pentru tine paharul este tot timpul plin si te folosesti de fiecare oportunitate pe care ti-o ofera viata ca sa ierti, sa inveti si sa cresti. Credinta ta este ca viata este mult prea scurta ca sa nu te bucuri de ea.

Sursa: seenox.org

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19/06/2023