Shop
Ultimele 100 de articole

Alege un animal si vei decoperi latura intunecata a personalitatii tale

17 decembrie 2018, , Vizualizări:
Alege un animal

Instinctiv suntem atrasi de diverse lucruri, ghidati de aspecte diferite ale personalitatii noastre. Nu avem tot timpul controlul asupra acestor indicatii venite din interiorul sufletului nostru. De exemplu, un introvertit va vedea intotdeauna coltul linistit al unei camere in care se desfasoara o petrecere pe cinste.

 

Alege un animal din imaginea de mai sus si vei descoperi astfel latura intunecata a personalitatii tale.

 

1. Lupul

Lupul este un animal misterios. Se ascunde si isi asteapta victmele sa intre in raza lui de actiune, apoi ataca cu toata forta haitei. Daca ai ales acest animal inseamna ca esti un om misterios, plin de secrete. Nu ataci daca nu esti provocat, insa esti brutal cand reactionezi. Ai rabdarea de a astepta momentul potrivit si ataci cu precizie si furie.

Privindu-te, multa lume ar spune despre tine ca esti inofensiv si ca pot profita de pe urma ta. Doar ca, adevarata ta fata este bine ascunsa.

Ca si lupul, esti loial “haitei” tale.

 

 

2. Liliacul

Cand te gandesti la liliac ii ai in minte fie pe Batman, fie pe Dracula. Aceste animale sunt creaturi ale noptii, care dispar imediat ce lumina soarelui isi face aparitia. Daca ai ales liliacul inseamna ca esti o personalitate complexa, formata din mai multe straturi.

Lumea nu este doar alb si negru, ai si o multime de zone de gri in viata ta. Nu te conformezi regulilor societatii. Tu vezi altfel lucrurile. Inclusiv umorul te duce spre zona intunecata. Tu esti sceptic. Nu te increzi in orcine. Pui tot timpul la indoiala intentiile cuiva.

Viata te-a invatat sa vezi dincolo de bine si rau si sa vezi raul din orice bine si binele din orice rau.

 

 

3. Corbul

Edgar Allen Poe stia exact ce scria atunci cand si-a ales corbul ca sursa de inspiratie. Corbii sunt asociati intunericului, mortii. Negre ca noaptea insasi, aceste pasari sunt un fel de vestitori ai mortii, ai distrugerii. Pe de alta parte, insa, corbii sunt foarte inteligenti. Se pot adapta usor si chiar au abilitatea de a imita vocea umana. Daca ai ales aceasta pasare din imaginea de mai sus, inseamna ca esti o persoana care nu prea arata lumii latura sa intunecata.

Esti un fin observator, dar de la distanta. Ai abilitatea de a intelege gandurile oamenilor. Poti vedea cu usurinta intunericul din alti oameni. Ca si corbul, astepti momentul potrivit sa eliberezi forta interioara. Te adaptezi, te schimbi, te pozitionezi pentru a da lovitura de gratie. Esti insistent in atingerea telurilor pe care ti le-ai propus.

O alta caracteristica in comun cu corbul este faptul ca nu ataci niciodata daca nu esti provocat. Cineva trebuie sa-ti forteze la maximum limitele ca sa reactionezi. Dar cand o faci, esti cu adevarat infricosator.

 

 

4. Pantera neagra

Putine fapturi inspira atat de multa teama precum pantera neagra. Creatura misterioasa si iubitoare de locuri intunecate, pantera este un animal singuratic, de temut si totodata admirat si respectat. Multe triburi venereaza pantera neagra. Tacuta, vigilenta si letala, nu stii niciodata ce este in mintea unei pantere negre. Daca aceasta nu este definitia misterului, atunci nimic nu mai este.

Daca ai ales acest animal din imagine, inseamna ca esti o persoana mandra si misterioasa. Iti aperi putere familia si ii ataci furios pe toti cei care te ameninta. Cine este bun cu tine va primi bunatatea ta. Cine este rau cu tine trebuie sa se fereasca.

Vorba din batrani cu pisica blanda care zgarie rau ti se potriveste de minune.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax