Shop
Ultimele 100 de articole

Ce vezi prima data? Afla raspunsul pe care l-ai cautat TOATA VIATA!

25 ianuarie 2019, , Vizualizări:
Ce vezi prima data test

Ochii te ajuta sa vezi lumea inconjuratoare si sa privesti lucrurile pe care le vrei. Ochii pot percepe lucruri si obiecte in functie de idei, credinte, ganduri sau experienta cu lucrurile sau obiectele respective.

Deseori pierdem din vedere anumite detalii, tocmai pentru ca nu suntem obisnuiti sa le cautam.

 

Uita-te cu atentie la imaginea de mai sus. Ce vezi prima data? Cauta apoi semnificatia alegerii tale. Vei gasi raspunsul pe care l-ai cautat toata viata.

 

Cainele

ce vezi prima data test

Daca ochii tai s-au concentrat pe caine, inseamna ca esti obisnuit sa dai atentie detaliilor. Cainele reprezinta loialitatea, pacea si relaxarea. Daca l-ai vazut inseamna ca pui mare pret pe aceste calitati si le cauti in oamenii cu care te insotesti.

Ai un simt dezvoltat al pacii interioare pe care ai cultivat-o prin dezvotarea personala. Ai gustat din toata placerile vietii, iar acum iti doresti o casa calda si primitoare in care sa-ti traiesti zilele alaturi de o persoana care sa te iubeasca, sa te inteleaga si sa te sustina.

Respectul este foarte important pentru tine si iti doresti ca partenerul sa-ti acorde spatiul de care ai nevoie.

Esti o persoana de cuvant, iti spui sincer parerea, chiar si atunci cand adevarul este mai putin placut. Iti doresti ca oamenii de langa tine sa faca acelasi lucru si sa te indrume spre adevaratul tau drum in viata.

Esti o persoana sincera, prietenoasa, cu multa dragoste de oferit.

Dar lectia ta principala este ca trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine insuti, sa inveti sa te asculti. Atunci cand iti asculti sinele superior, te vei simti mai implinit, iti vei oferi dragostea de care ai nevoie si vei crea in sufletul tau acel spatiu emotional care sa-ti asigure pacea. Iar aceasta stare interioara va atrage si oamenii care sa-ti confere la exterior aceeasi dragoste, armonie si liniste de care ai nevoie.

 

 

Fata

ce vezi prima data test

Daca ochii tai au vazut o fata, inseamna ca mintea ta se concentreaza pe imaginea de ansamblu. Stii care iti sunt scopurile, stii unde te indrepti si faci tot ce poti sa ajungi acolo. Esti o persoana integra si responsabila, oamenii se pot baza pe tine odata ce te-ai angajat ca faci un lucru. Ai nevoie tot timpul sa faci lucruri interesante pentru a-ti putea mentine focusul. Altfel poti fi distras cu usurinta.

Lectia ta este sa cauti in interiorul tau adevarata creativitate. Intra adanc in sufletul tau si sapa, cauta, ce anume este acolo? Ceva ce conteaza cu adevarat pentru tine.

O casa mare si frumoasa, o familie draguta, o masina noua. Da, toata lumea le vrea. Dar treci dincolo de ele. Ai nevoie de mai mult decat ce sa imbraci, ce sa mananci si ce sa cumperi. Cauta in strafundurile sufletului tau, treci de partea materiala a vietii.

Mediteaza mai mult, petrece mai mult in natura, conecteaza-te cu sinele interior si asculta ce-ti spune inima. Cand simti ca inima iti cere ceva, mergi in acea directie.

 

 

Mai multe teste gasesti aici.

 

Sursa: understandingcompassion.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.