10 greseli de sanatate pe care le fac femeile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 greseli de sanatate pe care le fac femeile

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » 10 greseli de sanatate pe care le fac femeile
greseli de sanatate pe care le fac femeile

Se spune despre femei ca sunt foarte atente cu corpul lor, ca dau o importanta sporita look-ului. Si totusi, sunt si greseli pe care le fac cu dieta, si de multe ori fara ca macar sa-si dea seama. Iata cele mai frecvente greseli pe care le fac si cele mai atente femei.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Greseala #1. Cumpara salata de la restaurant

Ei bine, salata este foarte sanatoasa, insa cand o faci acasa. Daca o comanzi la restaurant atunci renunta la sosuri, la crutoane, la bucatile de pui sau de bacon. Toate acestea au un aport sporit de sare, grasimi si alti nutrienti nesanatosi.

Greseala#2: Asculta muzica tare cand faci sport

Cand mergi la sala ai grija la volumul iPod-ului sau MP3-player-ului sa nu fie mai mare de 85 de decibeli. Daca depasesti aceasta valoare s-ar putea sa ai probleme cu auzul mai devreme sau mai tarziu.

Greseala #3. Evita cantarul

Nu ocoli niciodata cantarul daca vrei sa slabesti. Stiind de fiecare data care iti este greutatea te va motiva mult mai mult. Dar nu exagera. Sa te sui pe cantar in fiecare zi poate avea efectul contrar. Daca vrei sa-ti tii greutatea sub control, este necesar sa te cantaresti o data pe luna, de fiecare data dimineata si dupa ce utilizezi baia.

Citeste si: 8 greseli de sanatate pe care le fac femeile

Greseala #4. Nu isi dau cu suficienta crema de protectie solara

Cu totii stim cat de importanta este crema de protectia solara, insa 25 la suta dintre noi stiu cat de putin este prea putin. Cantitatea optima pentru o aplicare este aproximativ 30 ml. Daca aveti un recipient de 150 ml, n-ar trebui sa va ajunga mai mult de 5 utilizari. Pentru a aplica corect crema trebuie utilizate doar varfurile degetelor, nu intreaga palma.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/03/2022