12 sfaturi despre sanatate pe care ar trebui sa le urmezi in 2019. La punctul 9 nu te-ai fi gandit niciodata! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

12 sfaturi despre sanatate pe care ar trebui sa le urmezi in 2019. La punctul 9 nu te-ai fi gandit niciodata!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » 12 sfaturi despre sanatate pe care ar trebui sa le urmezi in 2019. La punctul 9 nu te-ai fi gandit niciodata!
sfaturi despre sanatate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - runners-635906

Sfaturi despre sanatate: Sanatatea fizica si mintala este un obiectiv primordial al oricarui om. Iar pentru a atinge acest obiectiv trebuie doar sa respecti cateva reguli si sa asculti de sfaturile specialistilor.

 

 

Iata o colectie de sfaturi despre sanatate la care s-a ajuns dupa mai multe cercetari de specialitate. Urmeaza-le si tu in 2019!

 

 

Sfaturi despre sanatate #1: Recita poezii

Cercetatorii elvetieni au demonstrat ca persoanele care recita poezii cate o jumatate de ora in fiecare zi isi reduc considerabil nivelul de stres si deci si riscurile unor maladii cardiace.

 

 

Sfaturi despre sanatate #2: Studiaza

Cercetatorii californieni au descoperit faptul ca femeile cu bacalaureat sau studii superioare sunt mai putin predispuse la bolile de inima decat tovarasele lor mai putin instruite.

 

 

Sfaturi despre sanatate #3: Bazeaza-te pe inteligenta

Oamenii de stiinta englezi au publicat un studiu legat de relatia dintre coeficientul de inteligenta (IQ) si longevitate. Conform rezultatelor prezentate, pentru o perioada de 60 de ani, indivizii cei mai inteligenti au cele mai mari sanse sa moara ultimii.

 

 

Sfaturi despre sanatate #4: Ofera-ti o planta verde

Persoanele care locuiesc in zona rurala au o speranta de viata superioara celei a orasenilor. Un studiu efectuat in Japonia a demonstrat ca populatia urbana care traieste in apropierea spatiilor verzi imbatraneste mai greu.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15/12/2018