Obiceiuri care te mentin tanar. Tu le ai? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Obiceiuri care te mentin tanar. Tu le ai?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Obiceiuri care te mentin tanar. Tu le ai?
Obiceiuri care te mentin tanar
Credit foto: Depositphotos.com

Pentru a fi sanatos nu trebuie decat sa urmezi niste reguli clare. Nu poti face compromisuri cand este vorba despre sanatatea ta. Iata o colectie de obiceiuri si de sfaturi despre sanatate care te vor mentine tanar si plin de viata.

Cand e vorba despre sanatate si tinerete, spirulina e aliatul

Spirulina constituie, realmente, o sursa unica de oligoelemente si de acizi grasi esentiali, ale caror proprietati in prevenirea imbatranirii nu mai trebuie demonstrate. Rezultatul: o cura cu spirulina(capsule) aduce un surplus de tonus si de vitalitate.

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Nu poti vorbi despre sanatate daca n-ai grija la fumat

Nu mai putin de 5 la suta din cazurile de cancer pulmonar sunt cauzate de fumatul pasiv. Cruta-ti partenerul de viata si colegii de serviciu si evita sa fumezi langa ei. Un studiu prezentat in Statele Unite releva faptul ca a crescut cu 23% rata mortalitatii in randul barbatilor cu probleme cardiace care aveau neveste fumatoare.

Curata tastatura calculatorului ca sa te bucuri de sanatate

Bacteriologii de la Universitatea din Arizona au constatat ca tastatura calculatorului contine – in medie – 25.000 de germeni microbieni, de 300 de ori mai mult decat colacul toaletei de la o institutie publica.

Citeste si: Top 5 obiceiuri proaste ale femeilor care le afecteaza sanatatea

Cand e vorba despre sanatate si tinerete, trebuie sa fii atent la insulina

Hormon-cheie al metabolismului – adica al utilizarii energiei alimentare, insulina accelereaza procesul de imbatranire, atunci cand este produsa in cantitate prea mare. Morala: zahar mai putin ca sa te pastrezi tanar.

Fii atent la factorii eretidari ca sa stii la ce sa te astepti de la sanatate

Fiecare dintre noi are o mostenire genetica pe care nu are cum sa o modifice. In schimb, daca sti ce boli au existat in familie, poti sa-ti dai seama la ce ai avea predispozitie si atunci poti sa-ti faci seturi de analize si sa urmezi un stil de viata sanatos pentru a te bucura de sanatate pana la adanci batraneti.

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/06/2023