GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!
Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta
Credit foto: foto: Pixabay.com

Sfatulparintilor.ro lanseaza un nou ghid destinat binelui cititorilor sai, de aceasta data pe domeniul sanatatii: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa

De ce acest ghid?

Pentru ca nu mai este timp ca sa ne permitem sa nu fim sanatosi

Starea de sanatate a corpului tau – si deci chiar viata ta – depinde de un mix de factori: ce mananci, ce bei, ce gandesti, ce faci, ce simti, ce vibrezi, ce blocaje ai si nu in ultimul rand ce nivel de energie ai. Sanatatea si energia ta sunt influentate in mod direct si decisiv de ce mananci. In graba si stresul vietii de zi cu zi, nu mai e timp sa analizezi ce mananci, nu-i asa? Nu ai destul timp sa cauti anume alimentele sanatoase, iti propui mereu ca de maine sau de luni sau de la 1 ale lunii urmatoare sa te ocupi serios de acest aspect al vietii tale. Pretul platit este insa uneori dureros. Nici celulele corpului tau nu au timp sa te astepte ca sa te decizi sa te ocupi si de ele. Celulele au nevoie in fiecare clipa si zi de combustibilul optim cu care ele functioneaza, ca impreuna sa iti intretina sanatatea si sa iti impiedice imbolnavirea. Pentru ca orice imbolnavire, ingrasare, imbatranire si deteriorare a starii de bine porneste de la celula. Iar celula nu poate ramane sanatoasa daca traieste intr-un mediu acid.

Ceea ce multa lume nu stie este ca multe alimente pe care le consuma in mod regulat afecteaza in mod negativ echilibrul corpului lor. Corpul uman este un mediu preponderent alcalin. Cand un om consuma preponderent alimente acide, deci opusul celor alcaline, deregleaza balanta pH a corpului, ceea ce il arunca in bratele bolilor, oboselii si ingrasarii. Si apar probleme pe care le cunoastem sub numele de: boli de inima, artrita, cancer, diabet si zeci de alte denumiri care populeaza lumea medicala.

Dieta alcalina functioneaza; o urmeaza milioane de oameni de pretutindeni, este recomandata de studii realizate de specialisti inca din 1920 despre care vom vorbi in lucrare. Speram ca prin acest ghid sa iti deschidem apetitul pentru acest mod sanatos de viata si sa continui si tu propriile-ti cautari si descoperiri pe acest domeniu, mai ales ca el se va dezvolta si noi cercetari despre alcalinitate vor veni cu noi teorii menite a ne ajuta sa ne traim viata energic si fericit.

Daca vrei sa fii sanatos, sa traiesti mult, sa te imbolnavesti rar, sa nu te mai simti obosit, irascibil, fara vlaga si sa ai antioxidanti naturali in corp, deci sa intarzii imbatranirea si moartea celulelor corpului tau, trebuie sa parcurgi informatiile din acest ghid. 

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 06/03/2023