12 sfaturi despre sanatate pe care ar trebui sa le urmezi in 2019. La punctul 9 nu te-ai fi gandit niciodata! - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

12 sfaturi despre sanatate pe care ar trebui sa le urmezi in 2019. La punctul 9 nu te-ai fi gandit niciodata!

sfaturi despre sanatate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - runners-635906

Sfaturi despre sanatate #9: Nu inceta sa visezi

Neurologii sunt de parere ca visele servesc la stabilirea unor legaturi intre amintirile inmagazinate de creier pe parcursul zilei si amintirile mai vechi. Pentru psihanalisti, visele exprima aspecte neglijate ale personalitatii fiecaruia. In ambele cazuri, visarea este o cale de a fi in armonie cu noi insine, deci de a evita irascibilitatea si tulburarile de comportament care pandesc persoanele private de somn.

 

 

Sfaturi despre sanatate #10: Nu te forta sa nu plangi!

Lacrimile permit evacuarea unui exces de tensiuni daunatoare sanatatii. Se pare ca longevitatea femeilor s-ar datora faptului ca ele plang mai usor si deci elimina mai des toxinele din corp.

 

 

Sfaturi despre sanatate #11: Imbratiseaza femeile

Conform invataturii taoiste, femeile au efecte benefice asupra longevitatii: transforma energiile negative in energii pozitive. Strangand in brate o femeie, va reincarcati cu energie vitala.

 

 

Sfaturi despre sanatate #12: Priveste intotdeauna partea plina a paharului

Optimistii traiesc mai mult decat pesimistii si prezinta mai putine riscuri de deces prematur. Fericirea si optimismul par, de asemenea, sa intareasca sistemul imunitar, arma cea mai eficienta a organismului impotriva bolilor.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15/12/2018