Shop
Ultimele 100 de articole

Top 5 ritualuri cu care trebuie sa iti incepi ziua

25 mai 2019, , Vizualizări:
ritualuri cu care trebuie sa iti incepi ziua

O dimineaţă bună înseamnă o zi excelentă. Numai că dimineaţa bună este un vis pentru cei mai mulţi dintre oameni, iar primele ore ale zilei sunt adevărate provocări. De la lupta împotriva alarmei până la joggingul de dimineaţă cei mai mulţi dintre oameni îşi încep ziua deja obosiţi.

Dacă vrei să ai o dimineaţă bună, nu trebuie decât să-ţi instaurezi o rutină. Dimineţile bune sunt relaxante iar rutina este cheia. Cum oamenii nu sunt alergi la primele ore ale zilei este nevoie de stabilirea unor obiceiuri dacă vrei să ai o dimineaţă bună.

Dacă te-ai dat jos din pat în ultimul minut şi ai ajuns la birou cu întârziere, citeşte următoarele sfaturi care te vor ajută să-ţi organizezi dimineţile:

Dimineaţa bună sfat # 1: Bea un pahar mare de apă rece

Poate părea un obicei ciudat la prima vedere, însă cei care l-au inclus în rutina lor, îl consideră excelent. Imediat ce te dai jos din pat bea un pahar mare cu apă rece. Un pahar mare de apă va declanşa procesele mentale şi fizice şi, în plus, este primul pas în completarea necesarului zilnic de apă. Există studii care au demonstrat că un pahar de apă pe stomacul gol poate ajuta în cazul unor afecţiuni precum durerea de cap, constipaţia, surplusul de greutate.

Dimineaţa bună sfat # 2: Duşul şi bărbieritul

Dacă eşti genul de bărbat/femeie care preferă duşul de seară, iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul. Duşul de dimineaţă te ajută să te trezeşti şi este primul lucru pe care atât bărbaţii, cât şi femeile ar trebui să-l facă dimineaţa. Chiar dacă eşti un zombi în primele ore ale zilei, tot poţi să te dai jos din pat şi să mergi la duş, iar până la final vei deveni mult mai alert/ă. Iar, în cazul bărbaţilor, după duş este cel mai bine să te bărbiereşti întrucât porii sunt deschişi, iar barba este mai moale aşa că rasul este mult mai confortabil.

Dimineaţa bună sfat # 3: Bucură-te de linişte

Dimineţile devreme sunt caracterizate de linişte: sunetul nu există încă, iar telefonul nu sună. Bucură-te de linişte şi profită de acest timp pentru a-ţi clarifica gândurile. Roagă-te, meditează sau doar stai liniştit toate acestea pot fi o modalitate excelentă pentru a te bucura înainte ca zgomotul zilei să-şi facă apariţia. Ieşi pe balcon şi bucură-te de cafea sau, dacă eşti o fire sportivă, fă un jogging.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax