5 ritualuri de dimineata care iti sporesc productivitatea la locul de munca - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 ritualuri de dimineata care iti sporesc productivitatea la locul de munca

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 5 ritualuri de dimineata care iti sporesc productivitatea la locul de munca
ritualuri de dimineata care iti sporesc productivitatea

Cei mai multi dintre noi muncim o multime de ore: 40, 50 sau chiar 60 de ore in fiecare saptamana. Insa sunt sanse mari, dat fiind existenta distractiilor online, ca anumite obiceiuri daunatoare de la birou sau o gestionare defectoase a timpului, ca sa faci o munca de calitate doar o anumita parte din ziua petrecuta la birou.

Iata 5 ritualuri de dimineata care iti sporesc productivitatea la locul de munca.

7 minute de exercitii

Da, nu 10, ci numai 7 minute. De ce? Este un timp destul de scurt incat sa nu aiba un impact prea mare asupra rutinei de dimineata si suficient de lung pentru a scapa de orice lene reziduala cauzata de paharul in plus de vin consumat seara. Exista o multime de programe de fitness care te pot ajuta, nu trebuie decat sa dai o cautate pe google si vei gasi pe cea care ti se potriveste cel mai bine si care iti permite sa lucrezi cele mai importante grupe de muschi in numai 7 minute.

Incepe ziua cu verde

Toata lumea stie ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si este usor sa o felie de paine prajita, un bol de cereale un sandwich cu ou sau o cutie de iaurt astfel incat metabolismul sa fie pus in miscare. In vreme ce toate alimentele enumerate mai sus sunt alegeri bune vei fi uluit de ce vei obtine dintr-un smoothie verde.

Un suc sanatos necesita mai putin timp petrecut in bucatarie sa prajesti o felie de maine pe care apoi sa o ungi cu crema de branza fara grasimi. Uite o retata de smoothie sanatos: un mar, o banana, o portocala, cateva frunze de spanac, jumatate de castravete, putina apa, 2-3 cuburi de gheata si cateva seminte de in. Este ieftin, usor de preparat si energizant.

Te mai poate interesa: Ritualul cu care trebuie sa-ti incepi fiecare dimineata

Alege trei succese

In vreme ce astepti ca smoothie-ul sa fie gata in blend-er decide trei obiective pe care ti-ar placea sa le obtii in urmatoarele 12 ore care sa te faca sa te simti ca ai avut o zi de succes. Sigur, nu in fiecare zi vei obtine o victorie importanta, insa aceasta strategie iti va da energia pentru a merge mai departe.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/02/2022