Cum sa te eliberezi de energii negative. Nu te-ai fi gandit ca e asa de simplu sa iti cureti mintea - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa te eliberezi de energii negative. Nu te-ai fi gandit ca e asa de simplu sa iti cureti mintea

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum sa te eliberezi de energii negative. Nu te-ai fi gandit ca e asa de simplu sa iti cureti mintea
Cum sa te eliberezi de energii negative -sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Credit foto: Pixabay.com

Cum sa te eliberezi de energii negative. Totul este energie. Nu o poti vedea, insa cu siguranta ca o poti simti. Daca, vreodata, ti-a placut ori displacut cineva pe care abia l-ai cunoscut „vinovata” pentru acest lucru este vibratia pe care fiecare dintre voi o aveti. Unele persoane au o vibratie pozitiva, iar altii una negativa.

Oamenii se simt atrasi in mod natural de cei care au aceeasi vibratie energetica – tocmai de aceea atunci cand e afli intr-o pasa negativa te-ai putea simti atras de persoane negative si respins de cei care vibreaza in mod pozitiv.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Locuinta si locul de munca sunt zone in care pastreaza cantitati imense din energia ta datorita timpului mare petrecut acolo. Gandurile care iti trec prin cap, cuvintele pe care le rostesti, ceea ce faci sunt extrem de puternice acasa.

Asadar este important sa elimini energia negativa din aceste spatii, dar si cea pe care tu o emani astfel incat viata ta sa fie mai frumoasa.

Iata cum sa te eliberezi de energii negative.

Fa curat

De fiecare data cand scapi de dezordine, murdarie si praf si iti organizezi lucrurile din locuinta reinstaurezi ordinea. Gandeste-te astfel: un loc curat si ordonat se simte usor si luminos, iar lumina si usurimea sunt energii cu vibratie foarte inalta. Casa si locul de munca nu sunt doar concentratii ale energiei tale ci si reflectii ale starii interioare.

Curata-ti si mintea prin utilizarea corespunzatoare a cuvantului „dar”. De fiecare data cand gandesti ori spui ceva negativ adauga „dar” la final dupa care utilizeaza o propozitie pozitiva care sa o neutralizeze. Spre exemplu, „Nu-mi permit sa te duc la acel concert, dar sunt o multime de concerte gratis la care putem merge in aceasta saptamana”. Ai grija, sa nu folosesti niciodata „dar” dupa o propozitie pozitiva.

Bate din palme ori fa zgomot folosind tacamurile si tigaile

Mergi prin casa si bate din palme pentru a distruge modelele energetice negative astfel incat sa poata fi dispersate. Ai observat vreodata cat de luminos si proaspat pare totul dupa o furtuna? Este exact acelasi concept.

Mediteaza asupra dragostei

Dragostea este cea mai inalta forma de energie si poate fi adusa in tine si in spatiul in care locuiesti/lucrezi atunci cand meditezi asupra ei si cand te concentrezi prin trimiterea iubirii tuturor oamenilor pe care ii cunosti.

Rearanjeaza spatiul

Muta mobila si alte lucruri astfel incat sa obtii cat mai mult spatiu deschis se poate.

Te mai poate interesa: Vampiri energetici. Plante de apartament si animale de care sa te feresti. Ce plante si animale sunt benefice in casa

Zambeste si razi

Rasul este cel mai bun medicament. Zambetul si rasul determina modificari fiziologice. Printr-un zambet din toata inima iti ridici energia vibrationala.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28/01/2023