Shop
Ultimele 100 de articole

9 lucruri pe care oamenii care isi iubesc viata le fac diferit

13 iulie 2015, , Vizualizări:
fericire- sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

7. Nu vor sa-i schimbe pe ceilalti, dar invata cum sa se poarte cu ei

Oamenii fericiti nu-si consuma energia incercand sa-i schimbe pe ceilalti. Oamenii se schimba, insa numai daca schimbarea vine din interiorul lor, in conformitate cu noile lor nevoi si valori. Oamenii fericiti isi canalizeaza energia spre a invata cum sa se comporte cu ceilalti, asa cum sunt ei, iar daca nu gasesc nici asa o cale de mijloc, fac in asa fel incat sa nu mai fie aproape de ei.

 

 

8. Nu se tem de moarte

Oamenii fericiti stiu ca nimeni nu e nemuritor. Ei stiu ca undeva este capatul drumului. Insa nu fac din asta o tragedie. Nu lupta cu toate puterile ca sa ocoleasca moartea. Ci isi traiesc viata asa cum cred ei de cuviinta. Oamenii fericiti stiu ca nu-si pot controla moartea, insa cred cu tarie ca isi pot controla viata.

 

 

9. Sunt creatorii propriei realitati

Oamenii fericiti nu cred in destin. Nu cred ca exista o singura realitate hotarata de cineva, undeva. Ei cred ca au control deplin asupra a ceea ce li se intampla si ca isi pot crea realitatea. Fiecare om isi construieste singur realitatea, diferenta este ca unii si-o construiesc mai bine decat altii.

Sursa: Elitedaily.com.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.