Shop
Ultimele 100 de articole

9 lucruri pe care oamenii care isi iubesc viata le fac diferit

13 iulie 2015, , Vizualizări:
fericire- sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Oamenii fericiti isi traiesc altfel viata decat oamenii… obisnuiti. Esti surprins? Nu au vieti foarte diferite fata de cele ale celorlati oameni, ci doar se raporteaza altfel la ceea ce li se intampla in viata.

Vrei sa fii si tu fericit? Urmeaza aceste sfaturi.

 

1. Nu incearca sa-i faca pe ceilalti sa-i placa

Oamenii fericiti se plac foarte mult pe ei insisi si nu se chinuie foarte tare sa ii convinga pe ceilalti sa-i iubeasca. Poti sa-i iubesti, poti sa-i urasti, pentru ei nu conteaza. Ei vor sa faca un lucru pentru ca asa au hotarat ei sa faca. Nu cauta aprecierea si acceptarea celorlalti.

 

2. Fac lucruri pentru ca vor sa le faca nu pentru ca trebuie sa le faca

Oamenii fericiti sunt convinsi ca nu “trebuie sa…”. Daca ei hotarasc sa faca ceva, sa plece undeva, sa participle la ceva, o fac pentru ca asta le place si asta vor sa faca. Nu simt nicio presiune pentru ca ei au incredere in valorile lor.

 

3. Isi iubesc prietenii, dar nu se bazeaza pe ei

Prietenii nu sunt ai tai, nu esti stapanul lor. Sunt oameni! Au propriile dorinte si nevoi. Oamenii se pun intotdeauna pe ei insisi inaintea altora. Este grozav sa ai prieteni, insa daca te bazezi prea tare pe ei, s-ar putea sa fii dezamagit. Oamenii fericiti au foarte multi prieteni, insa isi pastreaza independenta, tocmai pentru a evita momente neplacute care sa duca la ruperea prieteniei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.