Transforma-ti portofelul intr-un magnet pentru bani. Unde sa tii portofelul si ce trebuie sa ai in el, conform principiilor feng shui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Transforma-ti portofelul intr-un magnet pentru bani. Unde sa tii portofelul si ce trebuie sa ai in el, conform principiilor feng shui

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » Transforma-ti portofelul intr-un magnet pentru bani. Unde sa tii portofelul si ce trebuie sa ai in el, conform principiilor feng shui
reguli feng shui pentru portofel

Te-ai saturat sa te plangi din cauza lipsei banilor sau cheltui prea mult? Afla cateva reguli feng shui pentru portofel, activatori pentru bani si semnificatia culorii portofelului.

Pentru ca banii sa intre in numar mai mare in portofel, poti crea o energie pozitiva, care saii atraga.

Avand in vedere ca portofelul te insoteste zi de zi (la munca, in oras, la cumparaturi, in vacante si acasa), pentru a-ti imbunatati norocul de bani, acesta nu trebuie tratat deloc cu indiferenta. Insa, nu de putine ori, se fac greseli in aranjarea lui, din necunostinta de cauza, de aceea potentialul sau creator de abundenta nu este exploatat la maximum.

Transforma portofelul intr-un magnet pentru bani

Aceste idei iti vor influenta in mod benefic fluxul de incasari, asa ca urmareste sa aplici regulile feng shui pentru portofel.

Portofelul este un fel de casa pentru bani, nu-i asa? Asa cum ai mereu grija ca spatiul de locuit sa fie bine ingrijit, la fel trebuie sa te preocupi si de pastrarea ordinii in portofel. Astfel, portofelul se curata periodic cu o laveta de culoare alba, udata cu apa proaspata de la robinet.
Portofelul trebuie sa fie intr-o stare impecabila, sa nu aiba parti deteriorate (fermoare, capse, materialul sa nu fie rupt sau zgariat si nici sa nu dea impresia de vechitura).
Hartiile cu liste de cumparaturi, bonurile de casa, ordinele de plata – arata mai degraba pe ce au fost cheltuiti banii si trebuiesc scoase de urgenta din portofel, pentru a nu atrage saracie.

Portofelele goale sugereaza saracie. Cantitatea de bani face diferenta!

Sa nu crezi ca este indicat satii portofelul burdusit cu bani, ci este bine sa pastrezi echilibrul. Banii pe care ii transporti in portofel trebuie sa fie atat de multi incat sa te faca sa te simti confortabil si prosper. Atentie! Frica de a purta bani lichizi in portofel alunga prosperitatea. si ce este si mai important, atunci cand ai bani multi in portofel, nu trai cu gandul ca cineva ti-i va fura, pentru a nu fi chiar tu cel care atrage problemele.

Citeste si: Cand nu e bine sa dai bani. Cele mai cunoscute superstitii legate de atragerea banilor

Locuri cu un bun feng shui pentru a tine portofelul

Portofelul arata relatia dintre tine si bani. Ca regula de baza, banii vor sa fie considerati o comoara de pret, sa fie tratati cu respect si apreciere. Se stie faptul ca poseta nu trebuie niciodata asezata pe jos.
Dar ce locatie sa alegi pentru a aseza portofelul? Principiile feng shui spun cain casa portofelul poate fi asezat in:

– coltul pe diagonala livingului, pe o masuta
– sectorul banilor din casa sau din living – Sud-Est
– sectorul unde se afla steaua zburatoare anuala a prosperitatii (steaua 6), respectiv in CENTRU – in 2021
Astfel asezat, portofelul va atrage energia pozitiva, iar banii se vor multiplica.

In ce locuri sa nu pui niciodata portofelul?

Sub scari, pe jos, pe masa din bucatarie, pe frigider, pe aragaz, pe o etajerain toaleta – acestea sunt considerate locuri tabu in feng shui, deoarece creeaza conditii nefavorabile bogatiei. Niciodata nu scoate banii din portofel cand esti in bucatarie sau intr-o toaleta pentru a nu-i arde simbolic sau pentru a nu-i arunca la WC! De asemenea, banii nu se calcain picioare si de aceea nu se pun sub scari.

Acasa, portofelul trebuie asezat la lumina. Daca va sta mereu in intuneric, in poseta sau intr-un sertar, energia negativa va duce la scaderea incasarilor si cresterea cheltuielilor.

Nu rata nici: Cele mai puternice mantre despre bani

Activeaza-ti portofelul dupa principiile feng shui

Este recomandat satii in portofel un mod mistic si 3 monede chinezesti. Moneda chinezeasca are forma rotunda (noroc de la Univers), iar la mijloc are o gaura de forma patrata (noroc de la pamant). Al treilea tip de noroc si-l face omul singur. Nodul mistic reprezinta oportunitatile infinite, iar snurul rosu amplifica generozitatea, iubirea si aprecierea, necesare crearii bogatiei.

Plaseazain portofel notite precum: prosperitate, abundenta, bogatie, resurse, generozitate, plenitudine etc. si orice alte cuvinte care te fac sa te simti bine in relatia cu banii, pentru a-i atrage.
O oglinda purtatain portofel poate dubla veniturile.
Un magnet poate atrage un plus de bani. Magnetul se pune in special in compartimentul pentru monede.
O amuleta antifurt (cu rinocer si elefant albastri sau un nod mistic de culoare albastra) va atrage protectie impotriva pierderilor de bani, a furturilor si inselatoriilor.

Trucuri feng shui pentru culoarea portofelului

In feng shui, fiecare culoare are o anumita semnificatie si creeaza o anumita relatie cu banii. Bine ar fi sa ai cate un portofel din fiecare culoare asociata cu cele 5 elemente:

  • negru, bleumarin (apa) –  atrage idei creative necesare pentru a face bani
  • rosu, violet intens (foc) – face banii sa circule
  • mustar, ocru (pamant) – aduce echilibru intre venituri si cheltuieli, dar poate atrage si zgarcenie
  • verde, bej (lemn) – ajuta la crearea strategiilor de multiplicare a banilor
  • alb, auriu, argintiu (metal) – este insusi expresia banilor fizici (monede) si simbolizeaza autoritatea necesara pentru a tine banii sub control.

Te mai poate interesa si De ce se spune să nu ții geanta pe jos

 

Data articol: 19/09/2021