Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele
rugaciune puternica pentru bani - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pexels-photo-164652
Credit foto: Pexels.com

Daca ai incercat, fara prea mult succes totusi, sa te imbogatesti poate ca este timpul sa schimbi ceva. Daca ai invatat, ai muncit, ai fost la diverse cursuri de dezvoltare personala fara sa reusesti sa atragi banii la care visezi, incearca si cu rugaciunea. Incearca aceasta rugaciune puternica pentru bani.

Daca vrei sa atragi abundenta si prosperitate pentru tine si cei pe care ii iubesti, trebuie sa rostesti urmatoarele cuvinte pentru a declansa Legea Atractiei.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Poate ca banii nu vor veni peste noapte. Insa daca dai dovada de credinta si perseverenta, in cele din urma rezultatele s-ar putea sa te uimeasca pana si pe tine.

Rugaciune puternica pentru bani – Instructiuni

Atunci cand spui rugaciunea, indiferent de momentul in care o rostesti, trebuie sa te afli intr-o stare de spirit pozitiva. Daca te afli intr-o stare negativa atunci nu vei obtine niciun rezultat. Abundenta vine la tine doar cand esti optimist si pozitiv.

Trebuie sa ramai realist: abundenta pe care o vei atrage nu te va tranforma in milionar insa iti vei putea achita toate datoriile si, in general, iti vei imbunatati viata in toate aspectele ei.

Te mai poate interesa: Cand nu e bine sa dai bani. Cele mai cunoscute superstitii legate de atragerea banilor

Rugaciune puternica pentru bani si pentru a scapa de datorii

Vin din lumina si abundenta lui Dumnezeu. Am aceeasi inima precum Dumnezeu.

Am la dispozitie abundenta nelimitata, de vreme ce Dumnezeu este sursa mea de lumina si abundenta.

Am decis ca tot ceea ce gandesc si toata energia pe care o transmit vor atrage abundenta nelimitata in orice aspect al vietii mele.

Am decis ca nu trebuie sa cer nimic pentru ca sunt inconjurat de abundenta. Pentru ca provin din aceeasi lumina cu cea a lui Dumnezeu, sunt capabil sa creez aceeasi abundenta pe care El ne-a dat-o. Amin.

Te mai poate interesa: Cele mai puternice mantre despre bani

Rugaciune puternica pentru bani si prosperitate

Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine, Dumnezeul meu, este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din inima pentru tot!

Amin!

Sursa: spirtualposts.com

foto: Pexels.com

Data articol: 24/01/2023