Cele mai puternice mantre despre bani - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai puternice mantre despre bani

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cele mai puternice mantre despre bani
mantre despre bani

Mantre despre bani. Cand auzi prima data despre mantre poti avea cateva indoieli. Pe internet gasesti oameni care insista ca n-au avut niciodata rezultatele la care au sperat, ca atare, aceste mantre nu sunt deloc eficace.

Cei care spun aceste lucruri n-au inteles ceva foarte important. FOLOSESC mantre si chiar FUNCTIONEAZA! Doar ca in sens negativ: “La mine nu merge!”, “Or functiona la altii, la mine nu!”, “Poate nu e destinul meu!”.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Nu pentru Univers este greu sa iti aduca ceea ce ceri, ci pentru tine sa scapi de credintele vechi care te tin pe loc. Poate fi destul de greu sa-ti spui “Sunt milionar”, cand stii ca abia reusesti sa-ti platesti facturile luna de luna. Si, totusi, aceste afirmatii te vor ajuta sa iti redirectionezi gandurile, astfel incat sa-ti construiesti alte credinte care sa genereze alte realitati.

Suna simplu si chiar este. Trebuie doar sa-ti creezi obiceiul de a rosti aceste mantre de foarte multe ori pentru a-ti crea o stare de spirit pozitiva.

Iata cele mai puternice mantre despre bani.

  1. Merit o viata prospera

Exista abundenta in Univers si toata lumea o merita. Inlocuieste-ti vechea credinta (ingrijorarea cu privire la bani), cu ganduri mai sanatoase – exista abundenta in Univers, iar tu meriti sa ai o viata prospera.

  1. Banii vin la mine in mod miraculous

Banii sunt energie, exista peste tot. De ce n-ar fi si la tine?! Nu trebuie neaparat sa muncesti ca sa faci mai multi bani. Lasa deschise si alte cai prin care banii sa vina la tine, iar tu sa-i primesti.

  1. Sunt deschis sa primesc bogatie

Sunt multiple moduri sa primesti bogatie si abundenta. Fii deschis!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/10/2020