Ce inseamna daca te trezesti noaptea la aceeasi ora - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna daca te trezesti noaptea la aceeasi ora

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce inseamna daca te trezesti noaptea la aceeasi ora
Ce inseamna daca te trezesti noaptea la aceeasi ora

Exista anumite sisteme interne si ceasul biologic care ajuta la gestionarea functiilor corpului. Starea spirituala si sanatatea fizica si conectate in mod direct.

Medicina traditionala chineza acorda o atentie sporita modului in care circula energiile in diverse parti ale corpului, la timpuri diferite. In ciclul de 24 de ore, corpul acorda energie diferita in functie de fiecare organ.

Te mai poate interesa: Semnificatia orelor oglinda inverse. Ce sunt si ce mesaje se ascund in ele

Daca te trezesti involuntar la aceeasi ora, zi de zi inseamna ca energia ta este fie blocata fie directionata gresit. Acest lucru genereaza dezechilibru energetic, ceea ce inseamna ca organismul incepe sa sufere. Organele tale au nevoie de energie pentru a se vindeca si a indeplini functiile.

Iata o lista cu orele si organele asociate cu ele. Multe dintre aceste blocaje ar trebui sa se vada atat fizic cat si emotional. Ar trebui sa fii atent la ce si cand mananci, pentru ca si asta pot fi cauzele simptomelor cu care te confrunti.

Citeste si: Semnificatia orelor fixe. Ce inseamna cand te uiti la fix? Vezi ce se va intampla cu tine in scurt timp

Intre 9 pm – 11 pm

De obicei, este perioada in care cei mai multi dintre oameni incearca sa adoarma. Este perioada in care sistemul endocrin se reechilibeaza, iar enzimele sunt inlocuite. Sistemul endocrin conduce hormonii si metabolismul. Daca nu poti sa adormi, s-ar putea sa fii blocat in modul lupta sau fugi.

Esti prins mental de evenimentele care au avut loc in aceasta zi sau te pregatesti deja pentru provocarile de maine. Foloseste mantre pozitive si scapa de gandurile care genereaza tensiune. De asemenea, este posibil sa nu poti dormi daca mananci nesanatos sau prea tarziu in noapte.

Intre 11 pm – 1 pm

Daca te trezesti in acest interval de vina ar putea fi resentimentele pe care le ai. Acum energia yin se transforma in energie yang. Aceasta din urma este foarte activa, iar corpul ar trebui sa o depoziteze pentru a o folosi in ziua urmatoare. Reintareste iubirea de sine si aprecierea incercand sa ramai calm si sa-ti conservi energia.

Din punct de vedere fizic acum este momentul in care vezica biliara descompune grasimile. Daca esti treaz este posibil sa mananci prea multe grasimi sau uleiuri nesanatoase.

Te mai poate interesa: Semnificatia orelor si minutelor. Ce sunt orele oglinda?

Intre 1 am – 3 am

Este o perioada cruciala intrucat acum organismul incepe procesul de detoxifiere si regenerare. Ficatul descopune si elimina toxinele si lasa sangele proaspat si curat. Daca nu poti inchide ochi la aceste ore inseamna ca esti consumat de ura, frustrare si ganduri negative. Daca nu scapi de aceste toxine spirituale, atunci „ficatul” spiritual incearca sa-ti atraga atentia asupra lor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 31/03/2022