Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia orelor oglinda inverse. Ce sunt si ce mesaje se ascund in ele

14 octombrie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia orelor oglinda inverse - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - clock-4903265_1920

Despre orele oglinda se spune ca transmit niste mesaje foarte importante din Univers. Dar care este semnificatia orelor oglinda inverse? Ce sunt orele oglinda inverse si ce mesaje se ascund in ele? Afla raspunsurile la aceste intrebari citind in continuare. Despre orele oglinda poti afla mai multe aici.

Iata semnificatia orelor oglinda inverse.

Orele oglinda inverse sunt orele care citite de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga indica acelasi lucru. Iata semnificatia orelor oglinda inverse. Ce mesaje primesti cand te uiti la ceas la aceste ore?

01:10

Se spune ca aceasta ora este ora in care apar in viata ta iubirea si bunatatea, binecuvantari ep care ar trebui sa le imbratisezi cu smerenie pentru a primi toate lucrurile bune care ti se dau. Experienta ta de viata va fi imbogatita cu un eveniment pozitiv.

02:20

Daca astepti rezultatele unor analize medicale sau ale unui proces sau rezultatele unui proiect professional, ale une dicizii importante, aceasta ora indica faptul ca urmeaza sa primesti vesti in favoarea ta.

03:30

Cineva este interesat de tine. Din diverse motive, nu esti incantat ca ai atras o astfel de persoana. Si, totusi, ce te impiedica sa vezi cee ace este cu adevarat esential pentru viata ta?

Citeste si Semnificatia orelor fixe. Ce inseamna cand te uiti la fix? Vezi ce se va intampla cu tine in scurt timp

04:40

Acesta ora semnifica tradarea, dar de data asta principalul vinovat esti chiar tu. Universul iti cere sa renunti la neloialitate, sa fii sincer cu ceilalti pentru ca tradarile se pot intoarce impotriva ta.

05:50

O surpriza frumoasa este pe cale sa apar ain viata ta si vei incepe o aventura speciala. Dar ai nevoie de o minte deschisa si de o inima pregatita pentru a primi tot ce urmeaza sa vina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.