Shop
Ultimele 100 de articole

3 reguli feng shui ca sa ai succes in cariera

10 mai 2019, , Vizualizări:
reguli feng shui cariera -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - laptop-2838921_1920

Regulile feng shui iti pot fi de ajutor in atragerea energiilor necesare in anumite sectoare ale vietii tale. Daca vrei sa atragi energia succesului in cariera, trebuie sa aplici alte reguli decat cele pentru atragerea dragostei, de exemplu.

Inainte de a incepe, raspunde-ti la doua intrebari foarte importante:

Cum este energia succesului in cariera pentru tine? Cum s-ar schimba casa si biroul tau in cazul in care ai avea succes? Nu te bloca in ideea ca nu ai bani ca sa-ti faci un spatiu pentru succes. Este suficient un spatiu curat, aerisit, ordonat, care sa reflecte mintea si personalitatea celui care este pregatit pentru succes!

In ce domeniu vrei sa ai succes? Este nevoie sa-ti faci o ancora vizuala foarte clara pentru a atrage energia succesului in respectivul domeniu. De exemplu, daca vrei sa fii un scriitor de succes, pune-ti fotografii cu autori de succes, imagini cu autografele lor, imagini cu evenimente de specialitate la care ai vrea sa fii invitat sau premii pe care ai vrea sa le obtii.

Dupa ce ai raspuns la cele doua intrebari, iata ce ai de facut.

1. Aplica principii feng shui in Nordul, Sudul si Nord-vest

In feng shui, Nordul este conectat direct cu cariera, Sudul poarta energia faimei si reputatiei, iar Nord-Vestul este zona care te poate ajuta sa atragi oamenii potriviti sa te sprijine in cariera. In aceste zone amplaseaza harta lumii, o oglinda cu rama de metal, poze alb-negru ale oamenilor de succes pe care ii admiri.

2. Asaza biroul si patul in pozitie de comanda

Patul si biroul asezate in pozitie de comanda iti vor intari energia personala. Pozitie de comanda inseamna ca din pat sau de la birou sa vezi usa. Studiaza ce fac oamenii de succes din sfera ta de activitate, ce obiceiuri au, astfel incat sa intri in aceeasi energie ca a lor.

3. Pastreaza o energie proaspata

Nu iti bloca fluxul energetic cu aglomerari de fise, dosare, pe birou. Decoreaza-ti biroul cu elemente traditionale feng shui, precum dragonul sau calul. Incepe-ti fiecare zi facand ordine pe birou, stergand praful, aranjand lucrurile in ordine.

VIDEO

Sursa: Thespruce.com

Imagine de Lukas Bieri de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax