Stele zburatoare 2022. Cum arata harta abundentei pentru Anul Tigrului de apa? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stele zburatoare 2022. Cum arata harta abundentei pentru Anul Tigrului de apa?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Stele zburatoare 2022. Cum arata harta abundentei pentru Anul Tigrului de apa?
Stele zburatoare 2022

La 1 februarie 2022 incepe Noul An chinezesc, aflat sub semnul Tigrului de Apa. Cu acest prilej se va schimba si harta celor noua stele zburatoare 2022.

Stele zburatoare 2022

 

Steaua centrala – steaua galbena 5

Steaua galbena numarul 5 se va afla in centrul hartii Stele zburatoare 2022. Ea nu anunta lucruri tocmai pozitive. Daca directia si orientarea usii, dormitorului, canapelei si asa mai departe se incadreaza exact in aceasta pozitie, nu este de bun augur pentru starea de sanatate. Din fericire, pentru a evita accidentele, ghinionul, boala, poti apela la remedii care sa contrabalanseze energia acestei stele. In primul rand, trebuie sa stai departe de centrul casei cand desfasori diverse activitati. Poti pune, de asemenea, in centrul casei Banii celor 5 imparati (monede de bronz), element feng-shui menit sa alunge spiritele rele si sa aduca pace si armonie in acel loc.

Est – steaua albatra 3

Steua albatra numarul trei patroneaza partea de Est a casei. Steaua 3 este o stea certareata, stimulatoare de conflicte, dispute, chiar procese. Respecta legea, manipuleaza documentele cu atentie, pentru a anu avea probleme legale. Daca ai masa la care mananci in familie in aceasta parte ar fi bine sa o muti, pentru a nu atrage disputele. Sau poti folosi ca remediu un covor rosu sau mov  in partea estica sau la usa camerei. Un alt remediu feng-shui ar fi atarnarea in partea de est a unui topor/sabie din lemn de piersic. 

Citeste si: Zodiac CHINEZESC 2022. Ce aduce Anul Tigrului de Apa pentru toate zodiile?

Sud-Est – steaua verde 4

Steaua verde numarul 4 este de bun augur in sud-estul casei. Ea aduce noroc in cee ace priveste invatatul, de acea este ideal sa amplasezi biroul de studiu in acesta zona. Pentru stimularea si mai mare a stelei, amplaseaza in aceasta zona obiecte de culoare rosie si galbena.

Sud– steaua mov 9

Steaua mov numarul 9 activeaza in zona de sud a casei. Ea aduce noroc si evenimente fericite. Daca ai dormitorul pe partea de sud, te poti astepta la casatorie, sarcina, fericire, noroc, recunoastere publica, popularitate. Ai grija ca in aceasta zona sa fie tot timpul curat, bine aerisit, lumina din plin. Pentru a stimula si mai mult zona, poti folosi un covor rosu.

Sud-Vest – Steaua neagra 2

Steaua neagra numarul 2 activeaza in zona de Sud-Vest si stimuleaza aparitia bolilor si a ranilor. Din fericire, poti compensa energia acestei stele aducand un covor de culoare alba sau gri la usa. De asemenea, nu ezita sa faci donatii in acest an, pentru a atrage mai mult noroc de partea ta si a familiei tale. Evita sa tii in aceasta parte ventilatoare, aerul conditionat etc. pentru a nu sufla boala in incapere.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14/01/2022