Stele zburatoare 2022. Cum arata harta abundentei pentru Anul Tigrului de apa? - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stele zburatoare 2022. Cum arata harta abundentei pentru Anul Tigrului de apa?

Stele zburatoare 2022

Vest – Steaua rosie 7

Steaua rosie numarul 7 are legatura cu norocul la bani. Avand in vedere pozitionarea in partea de Vest (deci la apus) te poti astepta la dificultati in ceea ce priveste partea financiara. Insa, din fericire, exista remedii. In primul rand, evita ca in aceasta zona sa existe cutite, sabii sau alte obiecte periculoase. De asemenea, poti amplasa in aceasta zona un cristal negru, pentru a indeparta spiritele de rau augur.

Nord-Vest – Steaua alba 6

Steaua alba numarul 6 activeaza zona de nord-vest a casei. Ea este aducatoare de noroc si prosperitate. Pentru a stimula si mai mult zona ca sa atragi bogatia si prosperitatea, pastreaza curatenia in acest loc, aeriseste bine si adu aici un vas cu bani. Vei atrage, astfel norocul la bani.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Te mai poate interesa si: Zodiac chinezesc ani. Ce zodie esti in horoscopul chinezesc

 

Nord– Steaua alba 1

Steaua alba numarul 1 activeaza zona de nord a casei. Este steaua norocului in dragoste si afaceri, iar daca vrei si mai mult noroc in aceasta zona, ai grija ca aceasta zona sa fie foarte curate. Nu tine gunoiul menajer in acest loc. Daca lucrezi in vanzari, adu-ti biroul in zona de Nord a casei pentru atragerea norocului in afaceri.

Nord-Est – Steaua alba 8

Steaua alba numarul 8 stimuleaza nord-estul casei, aducand bunastare in cariera si la capitolul bani. Pentru a profita de energia buna a zonei, adu un covor rosu sau mov la usa (sau la geam), in functie de care este mai aproape de aceasta parte a casei.

Sursa: yourchineseastrology.com

Foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14/01/2022