Shop
Ultimele 100 de articole

5 greseli cu banii pe care oamenii de succes nu le fac

03 august 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro- greseli bani
  1. Transfera responsabilitatea catre experti

Oamenii de succes cauta sfatul expertilor insa nu aruca responsabilitatea pe umerii lor. Spre exemplu, este rezonabil sa vorbesti cu un contabil cand este vorba despre planificarea ta financiara. Totusi, oamenii de succes isi fac timp sa puna intrebari si sa evalueze informatiile primite.

Sfat: Cand ceri parerea unor profesioniti precum contabilul si avocatul pune intrebari si cere-le sa iti explice sfaturile date. In caz contrar este dificil sa le urmezi.

 

 

  1. Isi incalca principiile in goana dupa bani

Cautarea succesului financiar este un scop excelent. Resursele financiare semnificative iti ofera libertatea de a te dedica si altor cauze. De asemenea, iti imbunatatesc accesul la tehnologie, sanatate si placere. Cu toate acestea oamenii de succes inteleg ca succesul financiar este doar un aspect al unei vieti de succes. Spre exemplu, neglijarea sanatatii in goana dupa bani este o alegere cel putin neinspirata.

Sfat: Analizeaza obiectivele personale pentru a vedea daca exista un echilibru intre scopurile financiare, profesionale, familiale si alte activitati.

 

 

Sursa: lifehack.org

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu