Shop
Ultimele 100 de articole

5 greseli cu banii pe care oamenii de succes nu le fac

03 august 2016, , Vizualizări:

Nu toata lumea stie cum sa faca bani si multi oameni fac greseli care ii indeparteaza de visul de a avea ceea ce-si doresc.

Daca vrei sa ai bani si sa fii un om de succes, iata 5 greseli cu banii pe care sa nu le faci.

 

                                                                                          

  1. Ignori hartiile financiare

Drumul spre succes necesita anumite obiceiuri „plictisitoare”. Ca spre exemplu monitorizarea declaratiilor de venituri si cheltuieli. Oamenii de succes stabilesc in fiecare in fiecare luna, un anumit timp, 30-60 de minute, pentru a analiza bugetul personal: investitiile, conturile bancare, cartile de credit etc. Cand descopera o eroare ori o omisiune trec rapid la actiune.

Sfat: Stabileste o data luna in calendar in care sa analizezi propriile declaratii de venituri si cheltuieli.

 

 

  1. Risca banii prosteste

Warren Buffet a spus odata, „Principala regula este sa nu pierzi bani niciodata”. Toate investitiile presupun o anume doza masurata de risc (si prin urmare se pot pierde banii). Acestea fiind spuse, oamenii de succes folosesc doua instrumente de evitare a pierderilor. Inteleg valoarea asigurarii pentru a controla riscul (asigurarea casei, masinii si de viata) si importanta alocarii resurselor.

Sfat: Aminteste-ti daca ceva pare prea frumos pentru a fi adevarat (sau nu intelegi cum functioneaza), fa un pas in spate si incepe sa pui o multime de intrebari.

 

 

  1. Pretind ca stiu totul cand este vorba despre bani

Lumea este un loc vast si complex – oamenii de succes stiu si inteleg bine acest adevar. Cand este vorba despre bani exista foarte multe informatii. Tocmai de aceea, oamenii precum Warren Buffet isi inteleg limitele si se concentreaza pe punctele lor tari.

Sfat: Analizeaza-ti cunostiintele despre bani si investitii. Mergi la biblioteca si citeste cateva dintre cartile despre bani pe care le gasesti acolo.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.