11 slujbe neobisnuite care aduc multi bani. Ce salariu poti avea ca imbratisator profesionist sau ca domnisoara de onoare - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

11 slujbe neobisnuite care aduc multi bani. Ce salariu poti avea ca imbratisator profesionist sau ca domnisoara de onoare

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » 11 slujbe neobisnuite care aduc multi bani. Ce salariu poti avea ca imbratisator profesionist sau ca domnisoara de onoare
slujbe neobisnuite bani

Intrebarea „Si… cu ce te ocupi?” este foarte des utilizata. Ce-ai spune daca ai primi raspunsurile de mai jos? Dar daca ti-am spune ca sunt foarte bine platite?

Tester pentru jucarii erotice – 39.000 de dolari

Te bucuri de noi experimente erotice, in propria casa, testand jucarii erotice si facand bani, totodata.

Stilist alimentar – 33.000 de dolari

Este meseria in care arta, fotografia si ochiul setat pe detalii se intalnesc. Stilistul alimentar are grija ca un preparat sa arate delicios.

Curatator dupa accidente auto – 20.000-70.000 de dolari

Potrivit USA Today, in Statele Unite se petrec anual peste 1 milion de accidente in care sunt implicate caprioare. Cineva trebuie sa curete mizeria facuta, nu? Aceasta persoana poate castiga pana la 70.000 de dolari, in functie de carcasele pe care le indeparteaza de pe carosabil.

Tester pentru hrana de animale – 40.000 de dolari

O slujba in folosul animalelor de companie. Persoanele cu aceasta slujba au grija ca mancarea patrupedelor sa fie delicioasa si consistenta. Iar dupa ce gusta mancarea, o scuipa, nu o inghit.

Citeste si: Top 4 job-uri de vară pentru adolescenţi

Imbratisator profesionist – 60 de dolari/ora

Cine n-are nevoie de o imbratisare? Se pare ca multa lume, din moment ce in America se  plateste cu 60 de dolari pe ora. Pare o forma de prostitutie, insa sexul nu este implicat in poveste. Imbratisatorul doar imbratiseaza, intr-o maniera profesionista.

Spalator de IMAX – 45.000 de dolari

Imagineaza-ti cat praf se pune pe ecranul IMAX. Tocmai de aceea, este nevoie de interventia unui spalator autorizat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25/09/2021