Shop
Ultimele 100 de articole

Top 4 job-uri de vară pentru adolescenţi

23 iunie 2021, , Vizualizări:
job-uri de vară pentru adolescenţi

Dacă ai un copil, adolescent, pe care vrei să-l înveţi valoarea banului sau poate chiar copilul tău îşi doreşte să vadă cum se fac banii, ar trebui să te gândeşti la oportunitatea unor job-uri de vară.  Mai mult decât atât, un job de vară vă va oferi şi ţie, şi copilului, o mai mare libertate financiară, măcar pe perioada verii.

Job de vară #1: Chelner

Restaurantele şi terasele au nevoie mai tot timpul de personal. Mulţi angajatori caută tineri descurcăreţi şi prezentabili, care să n-aibă probleme în a discuta cu oamenii şi a veni în întâmpinarea dorinţelor clienţilor.

Job de vară #2: Spălător de vase

sfatulparintilor.ro - spalat vase - freedigitalphotos.net

Ok, n-are înclinaţii spre a fi chelner. Restaurantele au nevoie şi de debarasatori şi spălători de vase. Niciuna dintre cele două meserii nu implică relaţionarea cu clienţii, aşa că sunt perfecte pentru cei mai timizi.

Citeste si: 5 joburi bine platite pe care adolescentii nu le cunosc

Job de vară #3: Plimbători de animale

Pentru că mulţi iubitori de animale sunt plecaţi în concedii şi nu îşi pot lua animalele cu ei, sau sunt mult prea ocupaţi cu job-ul, poţi lua în calcul şi această nouă meserie: plimbători de animale. Sunt familii care preferă să plătească pe cineva care să le vină acasă, să petreacă puţin timp cu animalul de companie, să-i dea de mâncare şi să-l scoată la aer. O simplă căutare pe Google îţi va oferi plajă largă de cereri şi oferte.

Job de vară # 4: Babby sitter

Chiar dacă pare a fi o meserie grea, poţi căuta familii care au nevoie de o persoană pe termen scurt, de câteva ore. Poate a intervenit ceva şi n-au cu cine lăsa copilul sau părinţii au nevoie de câteva ore în oraş doar pentru ei. Rezolvarea problemei este un babby-sitter, liber la orice oră când părinţii nu sunt disponibili.

Nu rata nici: 11 slujbe neobisnuite care aduc multi bani. Ce salariu poti avea ca imbratisator profesionist sau ca domnisoara de onoare

Imagine de Orna Wachman de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.