Shop
Ultimele 100 de articole

14 filme despre importanta valorilor de familie

23 noiembrie 2018, , Vizualizări:
filme valori de familie

 

  1. Big Fish (Pestele cel mare)

Un fiu incearca sa recreeze viata tatalui sau prin povestile sale. Big Fish este un exemplu excelent despre cum sa spui fara patos in exces si melodrama o poveste emotionanta despre valorile de familie, dragoste, viata si moarte.

 

 

  1. Unfaithful (Infidela)

Connie Sumner are o viata de cuplu confortabila. Insa un strain va schimba totul: femeie se vede prinsa intr-o pasiune devastatoare si este fortata sa aleaga intre familie si un iubit pasional. Va avea viitor un mariaj plin de inselaciune, teama si vinovatie?

 

 

 

  1. The Descendants (Descendentii)

In raiul din Hawaii un avocat bogat, Matt King, afla ca sotia sa care se afla in coma l-a inselat. Impreuna cu cele doua fiice rasfatate ale sale, decide sa-l gaseasca pe amantul sotiei sale, crezand ca acest lucru il va ajuta sa-si salveze familia.

 

 

  1. The Vow (Juramantul)

Paige si Leo au un accident auto in timpul lunii de miere. In timp ce sotia sa este in coma, Leo petrece fiecare clipa langa patul sau. Insa cand femeia iese din coma are amnezie si nu-si mai recunoaste sotul si nu-si mai aminteste nimic de legaturile de amor dintre ei. Acum Leo trebuie sa-i castige, din nou, inima.

 

 

  1. Gone with the Wind (Pe aripile vantului)

Filmul este un clasic. Actorii Leigh and Clark Gable sunt protagonistii unei povesti de dragoste care are loc in timpul razboiului civil. Soarta lui Scarlett O’Hara si Rhett Butler ii face pe privitori sa se gandeasca atat la fragilitatea vietii umane, dar si a fericirii in familie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.