Shop
Ultimele 100 de articole

14 filme despre importanta valorilor de familie

23 noiembrie 2018, , Vizualizări:
filme valori de familie

 

  1. Shall We Dance (Sa dansam?)

Personajul principal al filmului are o viata normala, o sotie loiala si o fiica adorabila. Chiar daca totul pare perfect, barbatul simte ca ii lipseste ceva. In fiecare seara cand se intoarce de la munca vede o femeie frumoasa la o fereastra. Intr-o zi decide sa coboare in statia din apropierea ei…

 

 

  1. Overboard (Amnezie cu surprize)

Este povestea unui barbat care incearca sa-si „imblanzeasca” impetuoasa, aroganta si impredictibila sotie care si-a pierdut temporar memoria. Nu te vei plictisi in timp ce vei urmari actiunea, glumele si momentele spumoase.

 

 

  1. Indecent Proposal (Propunere indecenta)

Unui barbat ii este oferit un milion de dolari pentru ca sotia sa sa petreaca o noapte in compania unui alt barbat. O singura noapte si toate problemele lor financiare vor fi rezolvate, iar visele imposibile vor deveni realitate. Va accepta, oare, propunerea?

 

 

  1. Autumn in New York (Toamna la New York)

Este povestea de dragoste dintre Will Keane, un barbat de 48 de ani si tanara de doar 22 de ani, Charlotte. Diferenta de varsta nu conteaza intrucat ei sunt foarte fericiti. Exista doar o problema: Charlotte este in faza terminala a unei boli si nu mai are de trait decat un an sau chiar mai putin.

 

 

Sursa: brightside.me

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.