14 filme despre importanta valorilor de familie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

14 filme despre importanta valorilor de familie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Inspirational, motivational, emotional » 14 filme despre importanta valorilor de familie
filme valori de familie

Familia si rudele joaca un rol important in vietile noastre. Sunt o multime de filme care te vor ajuta sa analizezi aceasta relatie capitala. Iata o selectie a lor.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
  1. Sweet November (Idila in noiembrie)

Este un film, de o frumusete ireala, plin de intelesuri profunde. Dependentul de munca Nelson Moss crede ca nimic nu este mai important in viata decat succesul la munca. In schimb, superba si excentrica Sara Deever are o alta perspectiva asupra vietii.

 

 

 

  1. Carnage (Doamne… ce macel!)

Aceasta pelicula nu este despre ceea ce crezi. Doamne… ce macel este o comedie, iar actiunea are loc intr-un apartament. Parintii ai doi baieti care s-au batut la scoala se intalnesc sa isi dea seama cine este de vina pentru incidentul violent. Subiectul si intorsaturile de situatie ii vor tine lipiti de scaune pe privitori. Filmul arata diferite fete ale traiului in familiei, stereotipurile societatii contemporane ca si ipocrizia adultilor.

 

 

  1. Hope Springs (Terapie de cuplu)

Este un film emotionat ce te va face sa crezi in dragoste. Principalele personaje au fost casatorite de peste 30 de ani si se pare ca au tot ce si-ar fi dorit vreodata: copii minunati, nepoti, o casa superba si o viata relaxanta. Au totul mai putin sentimente unul pentru celalalt. Pentru a readuce pasiunea in relatia lor, cei doi merg la psiholog, Dr. Feld specialist in rezolvarea problemelor de familie.

 

 

  1. The Godfather (Nasul)

Pe langa razboiul dintre mafioti, filmul abunda de monologuri superbe despre valorile de familie, casa si datorie. Aceasta familie stie cum sa faca o oferta ce nu poate fi refuzata si, de asemenea, stie ce este onoare si cum trebuie respectati cei mai in varsta.

 

 

  1. True Lies (Minciuni adevarate)

Filmul este atat unul de actiune cat si o melodrama de familie ce spune o poveste despre lucruri adevarate. Harry este un sot iubitor. Sotia sa, Helen, considera ca partenerul sau este un plictisitor agent de vanzari. Insa ea habar nu are ca, de fapt, el este un agent secret. El ar fi continuat sa duca o viata dubla daca un terorist periculos nu i-ar fi rapit atat pe el cat si pe Helen.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 23/11/2018