Cea mai usoara dieta! Slabesti 4 kilograme pe saptamana! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai usoara dieta! Slabesti 4 kilograme pe saptamana!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Diete sanatoase » Cea mai usoara dieta! Slabesti 4 kilograme pe saptamana!
Dieta cu grapefruit - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - kiwi-2542950_1920

Acest regim are la baza trei etape care trebuie respectate cu strictete. Prima etapa este pregatirea si tranzitia, a doua etapa este perioada propriu-zisa de slabire, iar a treia este revenirea.

 

Dieta poate fi tinuta de la trei saptamani pana la doua luni si jumatate.
1.    Tranzitia si pregatirea
Aceasta etapa de adaptare dureaza intre 7 si 10 zile, timp in care anumite alimente sunt excluse din dieta, iar altele vor fi consumate fara nicio restrictie. Alimentele interzise sunt: mancarurile preparate prin prajire, carnea, ouale, alimentele conservate, dulciurile care contin zahar, cafeaua si alcoolul. Alimente permise: cereale integrale, nuci, susan, pasta de susan, alune si arahide neprajite, seminte de floarea-soarelui neprajite, ulei de floarea-soarelui presat la rece, masline, dovleac, salate de cruditati si sucuri naturale.
2.    Dieta propriu-zisa
Salatele de cruditati (legume si fructe) si sucurile naturale preparate acasa sunt vedetele regimului. Fiecare isi poate prepara salatele in functie de preferinte. De retinut: legumele si fructele nu se vor prelucra termic si se vor lasa impreuna aproximativ 90 de minute pentru a se omogeniza inainte de a fi consumate sub forma de salata de cruditati.
3.    Revenirea
Pentru ca dieta sa aiba efectul asteptat, revenirea la alimentatia preparata termic se va face treptat, in aproximativ 10 zile si se vor respecta urmatoarele etape:
Citeste continuarea pe kfetele.ro

Data articol: 08/01/2020