Vieti anterioare. Cum te influenteaza experientele din vietile trecute in prezent - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vieti anterioare. Cum te influenteaza experientele din vietile trecute in prezent

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Vieti anterioare. Cum te influenteaza experientele din vietile trecute in prezent
vieti anterioare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - smartphone-1987212_1920

Cei care accepta premisele reincarnarii, stiu ca viata prezenta este influentata de experientele acumulate in vieti anterioare. De exemplu, poate fi o obsesie pentru o anumita era istorica sau o inclinatie spre un anumit stil vestimentar sau coafura. De asemenea, poti manifesta o puternica atractie spre un anume fel de mancare dintr-o alta cultura sau sa simti fiori atunci cand vizitezi un loc in care n-ai mai fost niciodata.

Toate acestea sunt semne ca ai avut vieti anterioare care se manifeasta in incarnarea curenta.

Vieti anterioare. Copilarie

Cel mai des, semnele reincarnarii se vad in copilarie. Daca iti surprinzi copilul desenand scene dintr-un anumit razboi, fara sa stie de el din filme sau din lectiile de istorie, daca are inclinatii spre anumite alimente sau obiceiuri din alte culturi, toate acestea sunt reminiscente ale vietilor anterioare de care copilul isi aminteste. Pe masura ce copilul creste, el este expus la influentele altora si “uita” vechile obiceiuri pastrate din vieti anterioare.

Citeste si Amintiri din alte vieti? E posibil! Iata 8 lucruri uimitoare spuse de copii despre vietile anterioare

Vieti paralele

Teorii moderne, dar si traditii samanice vechi, sustin ca timpul nu este linear si ca, in paralel cu viata noastra exista alte dimensiuni cu realitati diferite. Ceea ce ar putea insemna faptul ca atat viata anterioara, cat si cea curenta se desfasoara in paralel, insa in dimensiuni diferite.

Vieti anterioare. Binecuvantari

Vietile anterioare te pot ajuta sa accesezi abilitati “uitate”. De asemenea, te poti reconecta cu cineva din trecutul tau, aflat acum intr-o alta reincarnare. Chiar si cu un om pe care nu l-ai vazut niciodata in viata ta, poti fi legat dintr-o alta viata.

Se spune ca oamenii care isi amintesc franturi din vietile anterioare au chestiuni lasate nerezolvate. Poti afla lucruri uimitoare daca te lasi ghidat de suflet pentru a explora ce ai fost in trecut. Astfel de revelatii iti pot schimba viata. Poti alege un alt drum, o alta cariera.

Vieti anterioare. Cum le accesezi

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa accesezi vietile tale anterioare.

1.      Tine un jurnal al viselor

Visele pot fi “caderi” in vieti anterioare sau “salturi” in vietile paralele. Noteaza-ti detaliile viselor de noapte. S-ar putea sa iti amintesti lucruri importante care se pot lega intre ele mai tarziu.

2.      Fii atent la epocile, culturile, tarile de care te simti atras

Citeste carti, documenteaza-te, urmareste filme din anumite epoci. Te simti atras de unele dintre ele? S-ar putea ca aceste informatii sa te lege de amintiri din vietile anterioare.

3.      Analizeaza-ti amintirile din copilarie

Iti amintesti ca in copilarie sa fi avut interese si obiceiuri neobisnuite pentru timpul si locul respective? Intreaba-ti parintii, rudele, fratii mai mari, daca aveai un comportament “neobisnuit”. Aceste amintiri iti pot da indicia despre vietile anterioare.

Te mai poate interesa: Ce inseamna regresiile in vietile anterioare si cum te ajuta ele

 Sursa: californiapsychics.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 14/05/2021