Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna regresiile in vietile anterioare si cum te ajuta ele

09 mai 2017, , Vizualizări:
puzzle vieti anterioare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

„Daca nu faci pace cu trecutul acesta isi va face aparitia si in prezent” .” ~ Wayne Dyer.

Regresia in vietile anterioare este o tehnica de vindecare ce foloseste hipnoza pentru a recupera, sustin specialistii, amintirile din vietile trecute sau incarnate.

In stare de hipnoza, in timp ce esti complet relaxat, se transcend limitele lumii fizice, intri in subconstient si experimentezi actiuni variate din vietile trecute.

Eric J. Christopher mentioneaza in Explorarea eficacitatii terapiei prin vieti anterioare ca persoanele care au experimentat aceasta stare au descris-o drept: „Puternica, dramatica, spirituala, sacra, profunda, transformatoare si exceptional de eficace”.

Regresia in vietile anterioare este o binecuvantare, problemele din trecut sunt un raspuns la actiunile tale si te elibereaza din poverile pe care le-ai purtat pe umeri atatia ani. In plus, prin aceasta tehnica vindecatoare vei obtine pacea mentala, eliberarea din atitudinea de victima si experimentarea unei inalte stari intuitive a constiintei.

 

 

Cum functioneaza regresia in vietile anterioare

Bazata pe credinta reincarnarii, regresia in vietile anterioare te intoarce la sursa tuturor problemelor. Pentru a initia procesul terapeutul induce o stare de relaxare progresiva care calmeaza intregul trup si intareste conexiunea dintre subconstient si constiinta.

Christopher mentioneaza: „O modalitate prin care regresia poate fi folositoare este ca terapeutul pur si simplu sa-i ceara clientului sa se intoarca la sursa problemei sale. Daca se afla intr-o transa profunda, clientul va incepe sa se vada intr-o scena dintr-o viata trecuta care are legatura cu problema sa. Imaginea este adesea atat de clara, plina de culoare incat el/ea se simte ca si cum ar participa activ in ea si poate manifesta sentimentele pe care le incerca in acele clipe”.

Este dificil, totusi, ca procesul sa poata fi explicat stiintific motiv pentru care multi oameni refuza sa creada in capacitatea lui vindecatoare, insa cei care experimenteaza regresia pot sa spuna daca functioneaza sau nu.

In afara hipnozei, terapeutul foloseste si sugestia cu ajutorul careia isi conduce clientul in incidentele din trecut. De asemenea, este utilizata tehnica podului prin care problemele din prezent sunt folosite sub forma de pod pentru a fi legate de amintirile din vietile trecute astfel incat sa poate fi constientizate de pacient pentru a le putea rezolva.

 

 

Semne ca ai trait si alte vieti

Existe teste care arata daca sufletul tau este unul nou sau a trecut prin nenumarate vieti. In general, persoanele interesate care pun pret pe lumea materiala (vor case mari, faima, bani, masini scumpe) sunt considerate a avea suflete noi, in vreme ce oamenii cu aspiratii mai adanci sunt suflete care au depasit deja dorintele materiale.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.