Shop
Ultimele 100 de articole

10 lucruri pe care oamenii prosperi le fac diferit

01 februarie 2020, , Vizualizări:
oamenii prosperi le fac diferit

Probabil ca privesti cu o oarecare invidie oamenii care par sa reuseasca din prima ceea ce-si propun si te intrebi care este secretul lor.

Iata 10 lucruri pe care oamenii prosperi le fac diferit de cei care simt intotdeauna ca n-au de ajuns.

  1. Oamenii prosperi vad abundenta din viata lor

Iar asta nu inseamna neaparat posesiunile, ci si pomii infloriti, cafeaua delicioasa, iubirea oamenilor, oportunitatile. Ei nu se bazeaza pe noroc, ci sunt tot timpul deschisi oportunitatilor, iar succesul nu va intarzia sa apara.

  1. Oamenii prosperi nu iau lucrurile personal

Oamenii prosperi nu considera actiunile celorlalti drept o actiune directa impotriva lor. Isi pastreaza energia si motivatia pentru alte proiecte. In plus, nu se descurajeaza cand ceva neasteptat se petrece. Ci pur si simplu o iau intr-o alta directie si cauta rapid alta solutie.

  1. Oamenii prosperi cred ca ceea ce-si doresc este posibil

Oamenii prosperi nu traiesc in lumea “ce bine ar fi daca s-ar intampla!”, ci in lumea “este posibil sa…!”. Dorinta lor nu ramane ancorata “undeva” ca si cand e ceva aproape imposibil de realizat. Dorinta lor este nascuta dintr-o imaginatie bogata in care vizualizeaza exact ce vor. Oamenii prosprei sunt maestri ai artei manifestarii.

  

  1. Oamenii prosperi nu se simt vinovati pentru ce au

Sunt oameni care isi doresc sa fie frumosi, bogati, de succes, insa, pe de alta parte, incep sa se simta vinovati ca altii poate n-au aceste lucruri. Nu poti atrage abundenta daca te simti coplesit de sentimente de vinovatie. Acest conflict de valori ar trebui rezolvat inainte de a visa la prosperitate.

  1. Oamenii prosperi nu-i judeca pe ceilalti

Fundamentul prosperitatii nu poate fi cladit de un teren plin de gelozie, invidie si negativitate. Daca nu te poti bucura de prosperitatea altora, atunci cum o poti atrage pe a ta?! Elibereaza-te de sentimentele de negativitate pentru a avea libertatea de a-ti crea propria abundenta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.