Aceasta zi din noiembrie este deosebit de norocoasă. Iar aceste 2 zodii își vor simți cel mai mult efectele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceasta zi din noiembrie este deosebit de norocoasă. Iar aceste 2 zodii își vor simți cel mai mult efectele

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Aceasta zi din noiembrie este deosebit de norocoasă. Iar aceste 2 zodii își vor simți cel mai mult efectele
zi din noiembrie deosebit de norocoasă
Credit foto: Depositphotos.com

Noiembrie este o lună marcată de temperaturi reci, planificari de vacanțe și pregătire generală pentru sezonul rece de iarna in care stam cat mai confortabil. Având în vedere acest accent pe anticiparea sărbătorilor, se cuvine ca cea mai norocoasă zi a lunii noiembrie, din punct de vedere astrologic, să aibă loc în preajma Sfantului Andrei. Jupiterul explorator își încheie faza retrogradă cu cateva zile înaintea Sfantului Andrei, pe 23 noiembrie, în zodia Peștilor, pe care o guvernează. Și cu Jupiter mergând direct în Pești, capacitatea planetei de a promova norocul asociat cu ea poate fi și mai pronunțată, dându-ne și mai multe motive să simțim recunoștință și să mulțumim.In special pentru două zodii acest lucru este cu atât mai valabil.

Nemaifiind retrograd, Jupiter va evoca o oarecare cantitate de sentimente de pozitivitate și posibilitate în noi toți.

Mai multe pahare vor apărea pe jumătate pline, nu pe jumătate goale, deoarece simțim, de asemenea, că un manunchi de oportunități este chiar după colț. Nemaimergand retrograd, Jupiter va evoca o oarecare cantitate de sentimente pozitive și posibile în noi toți.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Natura plină de compasiune a Peștilor și afinitatea sa de a percepe dincolo de ceea ce este vizibil pot fi resurse pe care le putem accesa mai ușor chiar acum. Un sentiment de suflet abundă, la fel ca și tendința de a avea mai multă încredere în intuiția noastră ca aliatul formidabil care poate fi. În plus, cufundarea în fântâna dragostei, emoției și vulnerabilității nu numai că se simte mai accesibilă chiar acum, dar ne oferă comori profund pe care sa le simtim.

Tot în această zi este Luna nouă în Săgetător, cealalta zodie care este condusa de Jupiter, care ne inspiră să ne punem privirea către un nou orizont și să creăm o intenție care ne va ajuta să găsim sens, să descoperim adevăruri și să împletim mai multă aventură în vietile noastre.

Din nou, toate zodiile pot simți rezultatul acestei Zile a Jackpotului Jupiter.

Dar, Săgetătorul și Peștii – zodiile guvernate de Jupiter și în care au loc aceste două evenimente astrologice aproape simultane – pot sa se simta mai inspirati.

Cele 2 zodii care vor simți efectele celei mai norocoase zile a lunii noiembrie, din punct de vedere astrologic sunt așadar:

SĂGETĂTOR

Odată cu Jupiter călcând înainte în a patra casă de acasă, este posibil să experimentezi un sentiment mai mare de apartenență pe 23 noiembrie. Indiferent unde te afli, probabil te vei simți ca și cum ai fi acasă. Pot veni oportunități de creștere cu dinamica familiei, iar problemele poti avea impresia că se îndepărteaza.

Când vine vorba de a-ți face locuința și mai confortabilă, nu fi surprins dacă doamna Noroc ti-o iti da aceasta energie cu adevărat. De exemplu, o rudă cu un ochi aprofundat pentru design iti poate oferi soluția de decor pe placul tău. Și piesa aceea de mobilier la care ai avut ochii? Nu fi surprins dacă iese la vânzare, asteptandu-te s-o cumperi.

În cele din urmă, orice apare poate părea să pună în mișcare un nou capitol, ajutându-te să iti refaci imaginea și identitatea. La urma urmei, deoarece Luna nouă este în semnul tău, asta înseamnă că aprinde prima ta casă de identitate. Și odată cu asta, vei simți că te-ai imbarcat într-o nouă călătorie, una care te va face să navighezi în viață într-un mod cu totul nou.

11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei!

Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

PEȘTI

Conducătorul tău planetar tradițional nu numai că se schimbă direct pe 23 noiembrie, dar o face în zodia ta, care acum poate sa se simta speciala. Având în vedere că acest lucru se întâmplă în prima ta casă, s-ar putea să te trezești că dorești să-ți trăiești potențialul, simțind o mai mare ușurință în a fi la fel de înțelept precum ești în mod natural. Având în vedere această energie pe care o vei întruchipa, s-ar putea să descoperi că alții se vor simți mai atrași de tine pentru nivelul profund de acceptare și înțelegere pe care îl întrupezi. Factorul tău de strălucire este destul de intens acum.

Având loc Luna nouă în casa ta a 10-a, această mișcare a lui Jupiter poate inspira evoluții în traiectoria ta în carieră, precum și modurile în care vrei să contribui la lume în general. O mai bună înțelegere a modului în care părinții tăi ți-au influențat calea de viață te poate ajuta și mai mult să-ți imaginezi eforturile pe care vrei să le urmezi acum.

11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei!

Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

foto: Depositphotos.com

Data articol: 22/11/2022