Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?
Portalul eclipselor 11.11.22
Credit foto: Foto: Depositphotos.com

Întreaga săptămână stă sub semnul schimbărilor și al noilor începuturi. Eclipsa de Lună plină în Taur, de marți, 8 noiembrie, își va face simțită prezența încă două săptămâni, cu atât mai mult cu cât energia ei este amplificată și de portalul 11.11.22.

Portalul 11.11.22

Chiar acum primim valuri de Coduri puternice de lumină cu diamant care activează noi șabloane în corpurile noastre, cât și în corpurile de apă ale Pământului. Apa este un element cheie în acest moment, cu puterea sa de a ține șabloane și de a face parte din procesul de manifestare pe măsură ce se învârte în starea sa superioară ca plasmă a apei.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Lumina Diamant radiază din Centrul Galactic și deține dragostea, puterea și creativitatea Mamei Divine. Este atât o energie puternică, dar în același timp profund iubitoare și blandă. Aceasta este cheia pentru a ne păstra energia în timp ce trecem prin această săptămână puternică. Centrează-te în inimă și fii puternic, dar blând și bun. Nu te lăsa distras de „zgomotul” și haosul din poveștile celor care nu-și pot auzi inima și sufletul. Amintește-ți că ai venit aici pentru a fi pe Noul Pământ și pentru a îmbrățișa frecvențele Iubirii și bucuriei!

Fie că ești bărbat sau femeie, ești aici pentru a activa și a păstra energia ascendentă a Divinului Feminin. Pe măsură ce ne îndreptăm spre Portalul 11/11 vineri, energia va continua să fie puternică și de înaltă frecvență. Aceasta este o săptămână în care nu este indicat să te lași atras de ispită, ci pentru a-ți menține focusul în Inima și pe Viziunea Noului Pământ.

Citeste si: 11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei!

Portalul eclipselor

Efectele eclipselor din 25 octombrie si 8 noiembrie se vor resimți ceva vreme. Eclipsa poate aduce unele schimbări și evoluții neașteptate. Aceasta este o eclipsă a Nodului Nord care inițial ne va zgudui până în centrul ființei noastre, dar în cele din urmă ne va deschide către noi posibilități și realități. Orice s-ar întâmpla este de dragul creșterii și dezvoltării noastre.

Eclipsele de Lună sunt Luni pline pe steroizi. Când Luna este eclipsată, suprafața ei este umbrită progresiv, oglindind ciclul lunar de 29,5 de la Luna Nouă, Priml pătrar, Luna Plină – la Ultimul Pătrar și Luna Nouă din nou. Ceea ce ar trebui să se întâmple în mod normal într-o lună (un ciclu lunar complet), acum se întâmplă doar într-o oră (durata Eclipsei). De aceea, Eclipsele – și în special Eclipsele de Lună – vin cu o intensificare și culmi.

Lucrurile par să se întâmple dintr-o dată și putem simți că nu avem niciun cuvânt de spus în acest proces. Fiecare Lună Plină are un scop specific: să integreze polaritatea semnelor de pe axă. Întrucât Luna se află în Taur, Soarele se află în semnul opus, Scorpion, deci vorbim despre o Eclipsă de Lună pe axa Taur-Scorpion.

Taur-Scorpion este cea mai fixă ​​axă a zodiacului. Taurul și Scorpionul sunt semne stabile și loiale care vor face tot posibilul pentru a păstra acelasi status quo. Ai nevoie de ceva de magnitudinea unui cutremur pentru a rupe o legătură Taur-Scorpion. Uranus, planeta libertății, va încerca imposibilul, totusi, caci va fi in conjunctie cu eclipsa.

Taur vs. Scorpion

Luna, Nodul Nord și Uranus din Taur pe de o parte sunt opuse Soarelui, lui Mercur și Nodului Sud din Scorpion. Există o atracție puternică (Scorpion) de a se agăța de vechile modele mentale (Mercur în conjunctie cu Nodul Sud) care ne-au definit și poate ne-au servit bine în trecut. Cu toate acestea, Uranus și Nodul Nord nu mai doresc să trăiască în trecut. Vor să meargă mai departe. Vor să creeze noi realități.

Taurul este autonomia noastră de sine, ceea ce construim ca rezultat al propriilor noastre eforturi.

Scorpionul, de cealaltă parte a axei, este ceea ce împărtășim cu ceilalți și modul în care treburile altora ne influențează. Scorpionul este, de asemenea, dinamica puterii, este locul în care deținem puterea asupra altora, dar și locul în care alții dețin puterea asupra noastră.

Uneori este mai confortabil să trăiești în spațiul Scorpionului, pentru că întotdeauna există un atu de jucat sau există întotdeauna alți oameni pe care îi putem învinovăți pentru ceea ce nu merge bine. Dar vine un moment în care chiar și cele mai complexe jocuri mintale ale Scorpionului devin plictisitoare și previzibile.

Avem de ales: putem continua să ne complicăm viața SAU putem păstra lucrurile simple. Observați rezistența voastră față de acest truism și recunoașteți tendința Scorpionului de a căuta câte un „dar” sau „ce-ar fi dacă”.

Nu rata nici: Urmează 11/11/22. Se activează portalul 11.11. Dacă nu acum atunci când? Cum să-ți transformi dorințele în realitate

Unele lanțuri nu se rup

Planetele din Taur și planetele din Scorpion, de asemenea, fac cuadratură cu Saturn în Vărsător. Saturn se află de fapt la vârful acestei cuadraturi fixe foarte intense. Într-o cuadratură planeta de la vârf este „eliberarea” sau punctul de manifestare a tensiunii create de planetele în opoziție.

Deci modul în care rezolvăm conflictul Taur-Scorpion este cu Saturn în Vărsător. Saturn este adultul din cameră. În semnul său de domiciliu, Saturn este egal și înțelege imaginea de ansamblu.

Poate că uneori viața este mai puțin despre ceea ce este al meu (Taur) față de ceea ce este al tău (Scorpion). Poate că uneori trebuie să depărtăm situația și să facem ceea ce fac adulții. Vărsătorul este un semn umanitar care se preocupă de ceea ce este mai bun pentru societate în ansamblu.

Cuadratura Eclipsei de Lună va atrage atenția asupra a ceea ce este șocant în viața ta. Ceea ce nu este construit pe fundații stabile se va prăbuși. Dar vor fi și lucruri care vor rămâne. Unele lanțuri nu se rup și, uneori, avem nevoie de o palmă de-a lui Uranus pentru a vedea ce este evident.

Uranus nu este Marte furios, nici Pluto mânat de putere. Uranus nu ne perturbă viața degeaba. Uranus nu este un rebel fără o cauză. Uranus este planeta adevărului superior. Uranus pur și simplu recunoaște adevărul. Rolul său este să înlăture toate barierele care stau între tine și adevăr, oricare ar fi acestea.

Avem cuadratura Saturn-Uranus de ceva vreme (2 ani). Nu este că nu suntem conștienți de tensiunile din viața noastră. Cuadratura Saturn-Uranus ne-a arătat aproape toate crăpăturile. Știm ce nu funcționează.

Împuternicit de Eclipsa de Lună, Uranus doar va face fapta. Ceea ce poate însemna o schimbare inevitabilă sau pur și simplu recunoașterea complexităților și paradoxurilor din viața noastră – și a vedea lucrurile așa cum sunt.

Putem lua decizia de a schimba ceva fundamental în viața noastră. Sau putem rămâne acolo unde suntem. Oricum, ne vom asuma responsabilitatea pentru alegerile noastre. Vom accepta ceea ce funcționează, ceea ce nu funcționează și vom face pace cu ele.

Surse: AstroButterfly.com, Celia Fenn

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 08/11/2022