11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei!
11 noiembrie 2022
Credit foto: Depositphotos.com

Ziua de 11 noiembrie este una dintre cele mai norocoase de peste an. Și asta pentru că în ea există o semnificație numerologică puterică.

Puterea lui 1 și a lui 11

În numerologie, numărul 11  este considerat un „Număr Maestru” și reprezintă creșterea, dezvoltarea, inspirația și iluminarea spirituală. Deci, a avea o dublă lovitură de energie – adică 11/11 – creează o mare oportunitate de a intra în contact cu sinele tău superior și de a-ți vizualiza mai clar obiectivele.

Deoarece 11 este numărul „noilor începuturi”, se presupune că de fiecare dată când vezi 11, 111 sau 1111 pe un ceas, reprezintă o oportunitate de manifestare filozofică. Se crede că universul creează un moment extrem de puternic în care intențiile tale se vor manifesta cu un grad de viteză și eficiență neexperimentat până acum.

Puterea lui 2 și 22

Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repetă de câteva ori în această secvență. Cine nu-și amintește de frenezia anilor 2000, de incertitudinea din 2002, de haosoul din 2020? Toți acești ani au fost decisive, intenși, unici. Este 2022 diferit? Nici vorba!  Numărul 22, că și numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.

Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În față ei simțim că ne putem descurcă mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relației cu ceilalți. Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.

Citeste si: Urmează 11/11/22. Se activează portalul 11.11. Dacă nu acum atunci când? Cum să-ți transformi dorințele în realitate

Cum să profiți de energia zilei de 11 noiembrie

Ziua de 11 noiembrie este un moment pentru a te conecta cu tărâmul spiritual și o șansă de a explora acea poartă către necunoscut. Ziua de 11 noiembrie oferă ideea unui prag care poate fi trecut, permițând intrarea într-o altă dimensiune, pe un pământ nou, un loc cu promisiunea unor noi începuturi. Nu știm ce se află dincolo. Poate oferi provocări, poate oferi miracole, cine știe?! Dar putem trece prin asta ca pionieri și exploratori ai vieții. Invitația la transformare este acolo.

Așadar, începe să te gândești bine, stabilește-ți obiective clare și întreabă-te ce vrei și de ce vrei asta.

Atmosfera astrală a zilei de 11 noiembrie 2022

La nivel astrologic, zodiile favorizate de această zi magică sunt Capricorn, Rac, Berbec și Balanță. Trebuie să se pregătească de ceva în viața lor pentru a putea manifesta ceea ce-și doresc sau pentru a se transforma, dezvolta.

Și, în ciuda evenimentelor astrologice precum Marte retrograd, umbra postretrogradă a lui Mercur și o conjuncție între Jupiter și Pluto, toate care au loc în această săptămână, puterea zilei de 11 noiembrie va învinge orice nebunie cosmică și vă va oferi șansa de a face un ultim pas spre creștere pozitivă.

Sursa: bodyandsoul.com.au

foto: Depositphotos.com

Data articol: 07/11/2022