Orice mama eroina merita sa fie premiata! Castiga premii in valoare de peste 50 de lei de la Diamond by Adesgo - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Orice mama eroina merita sa fie premiata! Castiga premii in valoare de peste 50 de lei de la Diamond by Adesgo

Sfatulparintilor » Concursuri » Orice mama eroina merita sa fie premiata! Castiga premii in valoare de peste 50 de lei de la Diamond by Adesgo
concurs diamond by adesgo

Sfatulparintilor.ro si Adesgo te invita la concurs. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs la rubrica destinata comentariilor si poti fi castiga unul dintre cele trei premii in valoare de peste 50 de lei din gama Diamond by Adesgo

 

 

Perioada concurs

Concursul se desfasoara in perioada 26-30 iulie 2017.

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: Daniela Marian, Ileana Lazaroi, Alexe Maria-Cristina.

Castigatorii sunt  rugati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

 

 

Ce castigi

Diamond by Adesgo pune la dispozitie trei premii in valoare de peste 50 de lei fiecare.

 

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 26-30 iulie 2017 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

Cum ai descrie produsele Adesgo?

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza  luni, 31 iulie 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 3 raspunsuri.

 

Despre DIAMOND by Adesgo

Cine spune ca sanatatea nu e sexy? Frumusetea este sexy, confortul la fel, prospetimea si grija pe care o aloci zilnic corpului tau – toate acestea contribuie la o stare de bine si au ca factor comun sanatatea. Si asa si trebuie sa ramana, pana in cele mai intime detalii.

Lenjeria intima din bumbac organic Diamond by Adesgo este perfecta pentru corpul tau. Pe langa faptul ca o gasesti intr-o gama completa de forme, de la tanga, high leg si pana la boxer sau maiou, aceasta este realizata fara cusaturi – pentru maximizarea confortului de zi cu zi, la fiecare purtare. Asa ca spune adio senzatiei incomode de lenjerie prea stramta, sau urmelor lasate in piele de cusaturile rigide. Lenjeria intima fara cusaturi Diamond by Adesgo este realizata din bumbac organic – cel mai bun material posibil care favorizeaza o aerisire corecta si te protejeaza de bacteriile amenintatoare. Iar aceasta pentru ca lenjeria Diamond by Adesgo din bumbac organic este hipoalergenica si rezistenta la acarienii din praf.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Orice mama eroina merita sa fie premiata! Castiga premii in valoare de peste 50 de lei de la Diamond by Adesgo este valabil in perioada 26-30 2017.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Diamond by Adesgo pune la dispozitie trei premii in valoare de peste 50 de lei fiecare.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 31 iulie 2017 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Orice mama eroina merita sa fie premiata! Castiga premii in valoare de peste 50 de lei de la Diamond by Adesgo sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Adesgo.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 31/07/2017