Castigatori concurs retete: Gateste pentru familia ta si poti castiga o masina de paine! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs retete: Gateste pentru familia ta si poti castiga o masina de paine!

Sfatulparintilor » Concursuri » Castigatori concurs retete: Gateste pentru familia ta si poti castiga o masina de paine!
paine - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
 Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele doua masini de paine oferite de Sfatulparintilor.ro.

 

Perioada desfasurare concurs

5-18 decembrie 2016.

 

Concursul s-a incheiat.

Castigatoare sunt: Oanapl10 si Anisoara67.

Userul Danielapatty va primi un premiu oferit de Sfatulparintilor.ro (altul decat masina de paine).

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 

Premii

2 x Masina de paine Gorenje

masina de paine

* fotografie cu titlu de prezentare

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro.

 

 

Mai multe detalii – aici.

 

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 19/12/2016