In ianuarie, castigi de trei ori cu newsletterul Sfatulparintilor.ro! Inscrie-te si tu acum! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

In ianuarie, castigi de trei ori cu newsletterul Sfatulparintilor.ro! Inscrie-te si tu acum!

Sfatulparintilor » Concursuri » In ianuarie, castigi de trei ori cu newsletterul Sfatulparintilor.ro! Inscrie-te si tu acum!
sfatulparintilor.ro - concurs newsletter ianuarie

Sfatulparintilor.ro te invita sa te inscrii la newsletter in luna ianuarie si vei avea un triplu avantaj:

1. Primesti zilnic informatie noua, proaspata, premium cu tot ce trebuie sa stii pentru o viata de familie fericita.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

2. Primesti CADOU PE LOC la inscriere planse de colorat originale cu Mickey si prietenii lor.

3. Esti inscris automat in baza de date pentru extragerea celor 10 castigatori ai lunii ianuarie pentru cele doua tipuri de pachete oferite de Himalaya si care constau in:

Pachetul 1: Nappy rash cream, Moisturizing baby soap, Gentle baby shampoo, Baby cream

Pachetul 2: Nourishing skin cream, Purifying neem face wash, Dental cream

 

Cei 10 castigatori vor fi anuntati pe mail-ul cu care s-au inscris la Newsletter dupa data de 5 februarie. Premiile vor fi distruite in cursul lunii februarie.

Inscrie-te si tu la Newsletter acum!

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

1. Concursul ” Aboneaza-te la Newsletter si ai de 3 ori de castigat!” este valabil in perioada 1-31 ianuarie 2013

2. La concurs se poate participa o singura data, prin inscrierea adresei de mail in caseta speciala “Abonare Newsletter”.

3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii, fiecare fiind compus dintr-un set de produse Himalaya.

4. Castigatorii vor fi selectati in baza programului random.org.

5. Castigatorii vor fi anuntati pe mail, la adresa cu care s-au abonat la Newsletter.

6. Organizatorii campaniei promotionale ” Aboneaza-te la Newsletter si ai de 3 ori de castigat!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si PRISUM INTERNATIONAL CO srl.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele completate de acestia in formularul de inscriere in concurs, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Data articol: 15/01/2013