Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs „Sfatulparintilor.ro iti premiaza fidelitatea”

01 noiembrie 2011, , Vizualizări: 990

Ne esti alaturi si aproape zi de zi, luna de luna, iar noi iti rasplatim fidelitatea! Daca ai activitate lunara la cote ridicate, vei intra automat in tragerea la sorti speciala ce are loc pe 1 FEBRUARIE 2012!

 

Premiul:

un set deosebit de vase profesionale pentru bucataria ta de la Pyramis

 

Perioada desfasurarii concursului:

Trei luni: noiembrie 2011, decembrie 2011, ianuarie 2012.

 

Mecanism:

Participa la ambele concursuri lunare: „Vino pe Forumul Sfatulparintilor.ro si castigi!” si „Fii activ pe Sfatulparintilor.ro si castigi!„,

Aduna puncte in fiecare din lunile noiembrie 2011, decembrie 2011, ianuarie 2012 la ambele concursuri: minim 100 puncte PE LUNA la concursul de Forum + minim 50 puncte PE LUNA la concursul Fii activ pe site,

Si vei intra automat in tragerea la sorti de pe data de 1 februarie!

 

Participarea la acest concurs nu exclude participarea luna de luna la tragerea la sorti a concursurilor de pe site.

Acest concurs este adresat userilor fideli si activi ai siteului.


Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorul marelui premiu se afiseaza in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa extragere, respectiv maxim 3 februarie 2012. Articolul sta la Noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiului:

Dupa ce isi vede numele pe lista castigatorilor, utilizatorul va contacta sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-a inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi de la noi un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

Premiul se distribuie in luna februarie 2012.

In cazul in care castigatorul nu trimite mail catre sfatulparintilor.ro in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul si de a-l acorda urmatorului clasat in tragerea la sorti.

 

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de curierat sau posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

 

 

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu