Shop
Ultimele 100 de articole

CONCURS: Pastreaza primele amintiri cu copilul tau cu ajutorul imprimantelor HP Ink Advantage!

03 aprilie 2013, , Vizualizări: 3,713
sfatulparintilor.ro-concurs HP - dreamstime.com

 

 

Castigatorul concursului este publicat aici:

http://sfatulparintilor.ro/arhiva-castigatori/castigator-concurs-galeria-foto-cu-premiul-imprimanta-hp-ink-advantage/

——————————————

 

Te invitam sa descoperim impreuna cele mai frumoase si ingenioase poze ale celor mici.  Stim ca primii ani din viata celor mici aduc de la sine numeroase poze haioase in cele mai inedite ipostaze, toate demne de inramat si pus la loc de cinste, de aceea in perioada 1 – 28 aprilie te invitam la concurs.

 

Trimite-ne cea mai haioasa si inedita poza a celui mic si ai sansa de a castiga o imprimanta HP Ink Advantage 5525 eAiO.

 

HP Ink Advantage 5525 e AiO

 

Urca-ti poza care corespunde cerintei de concurs aici la Galeria foto! (dimensiune maxima 2 Mb de poza).

Fiecare utilizator are voie sa urce maxim 5 poze diferite.

 

Anunta-ti prietenii sa te sustina si voteze! Anunta-i si pe ei sa participe la concurs! Recomanda concursul pe contul tau de Facebook ca sa ai cat mai multi sustinatori care vin aici, la Galeria foto, si iti voteaza aici fotografia !

 

Fiecare poza va fi postata si pe Contul de Facebook al Sfatulparintilor.ro.

 

 

 

Castiga fotografia cu cele mai multe voturi adunate de la prietenii si vizitatorii acestei teme de Galerie foto Sfatulparintilor.ro.

 

 

 

Perioada de desfasurare concurs: 1-28 aprilie 2013

Daca la data de 28 aprilie orele 00:00 exista doua sau mai multe fotografii care au acelasi punctaj (si apartin de persoane diferite), se va prelungi perioada de votare cu inca 2 zile, pentru a se desemna un unic castigator care totalizeaza cele mai multe voturi.
Redactia Sfatulparintilor.ro va recomanda si cateva idei inedite de a va petrece timpul creativ si armonios alaturi de cei mici.

Iata mai jos sugestiile noastre:

–          Crearea unui mood board cu cele mai reusite poze ale celui mic. Are intotdeauna succes la musafiri, mai mult decat orice alt obiect de decor din casa.

–          Decorarea camerei copilului cu poze reprezentand personajele sale preferate din desenele animate. Pe poze, cel mic scrie dedicatii pe care ar vrea sa le primeasca favoritii sai.

–          Realizarea unui album cu pozele din toate momentele importante din viata scolara si sportiva a copilului. Toate premiile obtinute in cadrul competitiilor sportive sunt acum insemnate si puse la loc de cinste.

–          Printarea de stickere pentru personalizarea caietelor de activitati

–          Printarea si inramarea celor mai frumoase poze mama – copil si oferirea acestora cadou celorlalti membrii ai familiei.

Afla mai multe despre imprimantele HP Ink Advantage aici.

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ”Pastreaza primele amintiri cu copilul tau cu ajutorul imprimantelor HP Ink Advantage! ” este valabil in perioada 1-28 aprilie 2013 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel mult 5 fotografii diferite (dimensiune maxima 2Mb o fotografie) la sectiunea Galeria Foto.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, va fi acordat un singur premiu: o imprimanta HP Ink Advantage 5525 eAiO, oferita de HP.

4. Castigatoare va fi desemnata fotografia cu cele mai multe votuturi la finalul perioadei de concurs. Daca la data de 28 aprilie orele 00:00 exista doua sau mai multe fotografii care au acelasi punctaj (si apartin unor persoane diferite), se va prelungi perioada de votare cu inca 2 zile DOAR pentru fotografiile aflate la egalitate, pentru a se desemna un unic castigator care totalizeaza cele mai multe voturi.

5. Castigatorul va fi anunat la data de 29 aprilie 2013 (sau, dupa caz, 1 mai 2013).

6. Organizatorii concursului “Pastreaza primele amintiri cu copilul tau cu ajutorul imprimantelor HP Ink Advantage! ” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si HP.

7. Castigatorul va contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care a castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii numelui castigatorului, acesta nu-si revendica premiul, premiul nu ii va mai fi acordat.

8. Premiul se va transmite castigatorului, prin intermediul organizatorului, la adresa livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. Pentru a vota, trebuie sa fii logat cu contul de user Sfatulparintilor.ro. Fotografiile favorite se pot vota in fiecare zi, cate un vot per zi de fiecare user care voteaza.

11. In cazul in care sistemul informatic identifica votari frauduloase, fotografiile respective vor fi descalificate. Prin votari frauduloase se intelege folosirea de IP dinamic (care cumuleaza voturi multe in timp rapid, in aceeasi zi, pentru o singura poza de pe acelasi computer) sau diverse softuri care atribuie mai multe votari per IP de computer.

12. Daca sistemul informatic descopera ca un utilizator are mai multe conturi si pe o fotografie sunt voturi in aceeasi zi de la acelasi IP, fotografia e descalificata.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Centrul Inimii
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu