Castigatori concurs Vegeta si Eva iti aduc primavara in bucate! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Vegeta si Eva iti aduc primavara in bucate!

Sfatulparintilor » Concursuri » Castigatori concurs Vegeta si Eva iti aduc primavara in bucate!
PODRAVKA - banner_1200X700

Sfatulparintilor.ro si Podravka va invita la un concurs de primavara. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs la rubrica destinata comentariilor si poti fi castiga unul dintre cele trei cosuri cu produse din gama Podravka – respectiv Vegeta si Eva.

 

Perioada concurs

Concursul se desfasoara in perioada 2-15 martie 2017.

 

16 martie 2007: Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt:

Se vor acorda trei premii, fiecare constand in produse din gama Podravka – respective Vegeta si Eva, dupa cum urmeaza:

 

* 1 cos mare (premiul 1) – Doina Ana Butman

19 produse Vegeta si Eva: 2*Vegeta Naturella 75g, 2*Vegeta Naturella 150g, Vegeta Condimente pentru Pui auriu 20g, Vegeta Condimente pentru Cartofi 20g, Vegeta Condimente pentru peste 20g, Vegeta Condimente pentru carne de Porc 20g, Vegeta condiment lichid universal pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid picant pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid barbeque pentru marinare 75; Eva Ton in ulei vegetal 160g, Eva Ton in ulei de masline 160g, Eva Ton in suc propriu 160g, Eva Sardine in ulei vegetal 115g, Eva Sardine in sos tomat 115g, Eva Sardine in ulei vegetal cu lamaie 115g.

premiul 1

 

* 2 cosuri a cate 14 produse Vegeta si Eva (premiile 2 si 3): Diaconu Luminita, oana pauna

Vegeta Naturella 75g, Vegeta Condimente pentru Pui auriu 20g, Vegeta Condimente pentru Cartofi 20g, Vegeta Condimente pentru peste 20g, Vegeta Condimente pentru carne de Porc 20g, Vegeta condiment lichid universal pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid picant pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid barbeque pentru marinare 75; Eva Ton in suc propriu 160g, Eva Ton in ulei de masline 160g, Eva Sardine in ulei vegetal 115g, Eva Sardine in sos tomat 115g.

premiile 2 si 3

 

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 2-15 martie 2017 si raspunde la tema de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

Care este formula ta de alimentatie usoara si sanatoasa pe durata unei zile de primavara?

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza miercuri, joi 16 martie 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 3 raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Vegeta si Eva iti aduc primavara in bucate! este valabil in perioada 2-15 martie 2017.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 3 premii oferite de Podravka, respectiv cate un cos cu produse Vegeta si Eva.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 16 martie 2017 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Vegeta si Eva iti aduc primavara in bucate! sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Podravka.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,
Data articol: 16/03/2017