Concurs MAI "Vino pe Forum si castigi!" - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Concurs MAI „Vino pe Forum si castigi!”

Sfatulparintilor » Concursuri » Concurs MAI „Vino pe Forum si castigi!”

Forumul Sfatulparintilor.ro iti ofera in luna mai sansa unui dublu castig: prieteni si premii. Concursul Forum Sfatulparintilor.ro ofera in continuare premii frumoase rasplatind fidelitatea prietenilor sai: marele premiu un umidificator de la E-boda, 4 rucsaci Sfatulparintilor.ro, 3 vouchere de cumparaturi de la Best kids si 5 seturi de produse pentru sanatate Septilin si Koflet de la Prisum Himalaya!

 

Vino si in luna mai pe Forumul Sfatulparintilor.ro la cat mai multe sectiuni si castigi prieteni noi, sfaturi utile, castigi bucuria de a da la randul tau un sfat, o vorba buna sau o mana de ajutor altor parinti, dar castigi si premii frumoase pentru copilul tau si familia ta!

 

 

Sfatulparintilor.ro mentine sistemul concursului de Forum prin acumulare de puncte pe baza postarilor membrilor comunitatii noastre.

 

Sponsori principal:E-boda

Sponsori: Himalaya – Prisum International si Bestkids.ro

 

Premii:

 

Luna mai 2012 aduce urmatoarele premii la acest concurs:

 

     

 

1 umidificator de camera E-Boda Breeze 201

 

4 rucsaci Sfatulparintilor.ro

 

3 vouchere de cumparaturi de la Best kids – un site de comert electronic prin intermediul caruia clientii, persoane fizice si juridice, pot achizitiona produse pentru copii la preturi in general mai mici decat in magazine. Gama de produse cuprinde de la accesorii pentru bebelusi (precum suzete, cantare, sterilizatoare, premergatoare, carucioare sau scaune auto) pana la jucarii clasice din plastic sau din lemn, puzzle-uri, jocuri de societate, tobogane, locuri de joaca sau casute pentru copii. Livrarea produselor se face prin curierat rapid, Fan Courier, in 24-48 h si majoritatea produselor pleaca din depozitul propriu din Cluj-Napoca.

 

5 seturi de produse herbominerale pentru sanatate oferite de Prisum Himalaya formate din:

–          Septilin sirop pentru copii

–          Septilin tablete pentru adulti si copii peste 6 ani

–          Koflet sirop impotriva tusei, atat seaca cat si productiva.

 


 

Perioada desfasurarii concursului:

In fiecare luna, incepand cu ziua de 1 si pana in ultima zi a lunii de concurs, orele 24. La fiecare inceput de luna punctele acumulate de useri in luna anterioara se reseteaza.


Mecanism:

Fa-ti cont pe Sfatulparintilor.ro si vino pe forum la oricare dintre sectiuni sau subiecte.

Vorbeste despre orice te bucura, te ingrijoreaza, te pune pe ganduri sau te entuziasmeaza cu ceilalti membri ai comunitatii Sfatul Parintilor, spune-ti opiniile, impartaseste-ti experientele, cere sfaturi noilor tai prieteni. Respecta regulamentul de forum ce este afisat la intrarea pe Forumul nostru.

 

O postare pe forumul Sfatulparintilor.ro echivaleaza cu un punct.

 

1. Toti userii care au lunar minim 30 puncte pe forum intra in tragerea la sorti de la sfarsitul lunii de concurs.

2. Cei ce au peste 100 puncte lunar pe forum vor intra si in tragerea la sorti de la punctul 1 dar si in tragerea la sorti pentru umidificator de camera E-Boda Breeze 201 .

 

Fiecare membru al comunitatii isi va vedea numarul de puncte acumulat la intrarea in Forum in meniul de sus.

Topul punctajului membrilor participanti va fi afisat in partea stanga jos a primei pagini si este actualizat in timp real.

La incheierea lunii de concurs are loc tragerea la sorti a castigatorilor in baza program automat random.org generat de calculator.

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

ATENTIE! Moderatorul forumului are dreptul sa stearga postarile care se bazeaza doar pe copierea altor postari ale userilor nostri, cu scopul de a se creste numarul postarilor, precum si s sesizeze Sfatulparintilor.ro daca userii aduna postari fara a avea activitate saptamanala pe site la forum. Nu se valideaza si nici nu se stimuleaza cei ce vin in ultimele zile ale lunii ca sa faca numarul de postari doar ca sa intre in concurs.

Scopul acordarii premiului este acela de a stimula si recompensa ACTIVITATEA CONSTANTA SI ACTIVA PE FORUM, cu opinii solide, cu schimb de experienta, cu dat si primit sfaturi altor parinti.

 

Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorii lunii se afiseaza in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa incheierea lunii de concurs. Articolul sta la in vitrina cu noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce isi vede numele pe lista castigatorilor, utilizatorul va contacta www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-a inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi de la noi un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre sfatulparintilor.ro in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

Distributia premiilor:

Premiile se distribuie in luna urmatoare fata de luna de concurs, prin Posta Romana, costul de transport fiind suportat de Sfatulparintilor.ro.

 

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de curierat sau posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

 

Data articol: 01/05/2012