Concurs mai GALERIA FOTO. Prietenia copilas-animalut! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Concurs mai GALERIA FOTO. Prietenia copilas-animalut!

Sfatulparintilor » Concursuri » Concurs mai GALERIA FOTO. Prietenia copilas-animalut!
sfatulparintilor.ro_concurspozemai

Vino in luna mai cu poza ta pe Sfatulparintilor.ro la Galeria foto si poti castiga unul din cele 5 premii de la Himalaya baby, constand intr-un set complet de produse din ingrediente naturale de cea mai buna calitate pentru igiena copilului tau (sapun, gel de baie, pudra de talc, sampon, ulei de corp, crema).

 

Tema Galeriei foto pentru luna mai este: “Prietenia speciala copilas-animalut”

 

Urca-ti poza pe tema lunii si intri automat in tragerea la sorti de la sfarsitul lunii mai pentru cele 5 frumoase premii.

 

 

In plus, Sfatulparintilor.ro va prezenta celor peste 20.000 prieteni ai sai de pe Facebook poze frumoase, expresive, haioase, minunate urcate de cei ce participa la acest concurs!

 

Premiile concursului:

 

Premiile acestui concurs sunt 5 premii de la Prisum Himalaya baby, constand intr-un set complet de produse din ingrediente naturale de cea mai buna calitate pentru igiena copilului tau (sapun, gel de baie, pudra de talc, sampon, ulei de corp, crema).

 

 

Perioada desfasurarii concursului:

Toata luna mai 2012.

 

Mecanism de concurs:

  1. Fa-ti cont pe Sfatulparintilor.ro in cazul in care nu ai deja (la Inregistrare – in partea dreapta sus a paginii principale).
  2. Vino la Galeria foto Sfatulparintilor.ro cu MAXIM 5 poze pe tema de concurs.
  3. Poza trebuie sa nu depaseasca 2 MB ca sa se poata urca.
  1. Daca poza este pe tema lunii, intri automat in tragerea la sorti de la finele lunii pentru premiile oferite de Sfatulparintilor.ro si Prisum Himalaya baby.

 

Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorii acestui concurs se afiseaza – cu numele lor de user cu care s-au inscris pe Sfatulparintilor.ro – in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa incheierea lunii de concurs, respectiv pe 2 aprilie 2012 cel tarziu. Articolul care anunta castigatorii sta la in vitrina cu noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce isi vad numele pe lista castigatorilor, castigatorii vor contacta www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-au inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi de la Sfatulparintilor.ro un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre www.sfatulparintilor.ro  in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

Distributia premiilor:

Premiile se distribuie in luna urmatoare fata de luna de concurs.

Premiile vor fi trimise prin Posta Romana, costul de transport fiind suportat de Sfatulparintilor.ro.

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

Data articol: 01/05/2012