Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs iunie foto: Copiii si personajele lor preferate

01 iunie 2012, , Vizualizări: 1,198
concurs foto sfatulparintilor.ro iunie

Intre 1 si 20 iunie 2012, vino pe Sfatulparintilor.ro la Galeria foto si participa la concursul pe tema „Copiii si personajele lor preferate” si poti castiga unul din cele 10 premii oferite de Himalaya! Premiile sunt: 5 seturi complet de produse din ingrediente naturale de cea mai buna calitate pentru igiena copilului tau (sapun, gel de baie, pudra de talc, sampon, ulei de corp, crema) si 5 seturi de produse naturiste de cea mai inalta calitate pentru sanatate Septilin si Koflet pentru intreaga familie.

 

Tema Galeriei foto pentru luna iunie (1-20 iunie) este: “Copiii si personajele lor preferate”. Vino cu poza copilului tau pictat intr-un personaj preferat de desene animate sau pozat alaturi de personaje pe care le iubesc, fie ca sunt planse de colorat pictate de copil (castigate in luna mai la sfatulparintilor.ro), fie ca sunt jucarii de plus mult iubite sau orice iti dicteaza imaginatia pe tema de concurs!

 

Urca-ti poza si intri automat in tragerea la sorti din data de 21 iunie pentru cele 10 premii.

 

 

In plus, Sfatulparintilor.ro va prezenta celor peste 22.000 prieteni ai sai de pe Facebook poze frumoase, expresive, haioase, minunate urcate de cei ce participa la acest concurs!

 

Premiile concursului:

 

Premiile acestui concurs sunt oferite de Prisum Himalaya:

 

– 5 premii de la Prisum Himalaya baby, constand intr-un set complet de produse din ingrediente naturale de cea mai buna calitate pentru igiena copilului tau (sapun, gel de baie, pudra de talc, sampon, ulei de corp, crema).

 

 

5 seturi de produse herbominerale pentru sanatate oferite de Prisum Himalaya formate din:

–          Septilin sirop pentru copii

–          Septilin tablete pentru adulti si copii peste 6 ani

–          Koflet sirop impotriva tusei, atat seaca cat si productiva.

 

   


Perioada desfasurarii concursului:

Intre 1 si 20 iunie 2012.

 

Mecanism de concurs:

  1. Fa-ti cont pe Sfatulparintilor.ro in cazul in care nu ai deja (la Inregistrare – in partea dreapta sus a paginii principale).
  2. Vino la Galeria foto Sfatulparintilor.ro cu MAXIM 5 poze pe tema de concurs.
  3. Poza trebuie sa nu depaseasca 2 MB ca sa se poata incarca.
  1. Daca poza este pe tema lunii, intri automat in tragerea la sorti de la finele lunii pentru premiile oferite de Sfatulparintilor.ro si Prisum Himalaya baby.

 

Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorii acestui concurs se afiseaza – cu numele lor de user cu care s-au inscris pe Sfatulparintilor.ro – in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa incheierea perioadei de concurs, respectiv pe 22 iunie 2012 cel tarziu. Articolul care anunta castigatorii sta la in vitrina cu noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce isi vad numele pe lista castigatorilor, castigatorii vor contacta www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-au inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi de la Sfatulparintilor.ro un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre www.sfatulparintilor.ro  in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

Distributia premiilor:

Premiile se distribuie in luna urmatoare fata de luna de concurs.

Premiile vor fi trimise prin Posta Romana, costul de transport fiind suportat de Sfatulparintilor.ro.

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu